Zebra продукти

Многоравнинни скенери

Баркод четец - многоравниненМногоравнинни биоптични дигитални скенери (скенерите за вграждане) са оптимизирани за максимално бързо обслужване на клиенти в натоварени търговски обекти. 

Високата производителност на многоравнинните скенери се дължи на вертикално и хоризонтално разположени сканиращи камери, образуващи сканираща матрица, която осигурява бързото прочитане на баркода, съответно бързото преминаване на стоките, без да е необходимо позициониране на продуктовия баркод.

Предлагат се три размера за вграждане в зависимост от размерите на касовото работно място. Допълнителните възможности на многоравнинните скенери включват вградена на електронна везна, свързване с антени срещу кражба, клиентски скенер или добавяне на ръчен баркод скенер за тежките продукти в количката за пазаруване.

  • Многоравнинен двумерен скенер MP7000

    MP7000 е многоравнинен скенер на Zebra Technologies, наследник на първия от този вид баркод скенери - МР6000. MP7000 притежава иновативни функции, които извеждат производителността и бързината при сканиране на следващото ниво.