Над 100 представители от водещи производствени фирми в страната събра семинарът на Баркод Системи България

 

Лого на Баркод Системи БългарияОгромен интерес предизвика организираният от нас семинар на тема: Проследяване на продукти и суровини в производствените процеси и складове. Събитието се проведе на 18 октомври (сряда), в бизнес сграда Capital Fort, София, като в него взеха участие над 100 представители на водещи фирми производители в цялата страна.

 

Началото на семинара бе дадено от Юри Димитров, управител на Баркод Системи България. В своята презентация той разгледа специфичните особености при различните технологии за идентификация на продукти и суровини, наблягайки на GS1 стандарти, 2D баркодове и RFID технологии. Основен акцент бе поставен и върху процеса по етикетиране на продукти и логистични единици и значимостта на избора на правилния етикет.

 

Лого на Zebra TechnologiesСлед това Благой Лашев, Директор отдел „Продажби системи“ разгледа разнообразието от AutoID продукти, подходящи за производствени предприятия и техните предимства, сред които: баркод скенери, етикетни принтери, мобилни устройства и таблети, RFID четци и WLAN мрежи.

 

Поглед към системите за управление на производствени складове и складови операции отправи Бистра Карапанчева, Мениджър проекти в екипа на Баркод Системи България. Тя представи и демонстрира пред аудиторията разработения от компанията софтуер за управление на складове – MobeeWMS.

 

Лого на MobeeWMSПрезентационната част завърши с разглеждане на различните софтуерни решения от серията Mobee, които позволяват надеждно и ефективно проследяване на продукти, процеси, превозни средства, оборудване, инструменти и ДМА в производствените предприятия.В края на семинара много от гостите останаха и за най-вълнуващата част от събитието – експо зоната. Те разгледаха и тестваха част от продуктите на Zebra Technologies, а именно баркод скенери, мобилни компютри и таблети, етикетни принтери, интелигентния шкаф и др.  Заедно с нашите търговски представители гостите имаха възможност да обсъдят и споделят свои бизнес казуси, а ние от своя страна да разгледаме възможните софтуерни и хардуерни решения за тях.

 

„Беше изключително полезно и интересно, както винаги!“ беше сред най-споделяните отзиви от страна на гостите, голяма част от които заявиха участие и в следващите събития на Баркод Системи България.