3-та специализирана изложба Транспорт и Логистика

04/02/2009

И тази година Баркод Системи България ООД ще вземе участие в международната специализирана изложба Транспорт и Логистика, която ще се проведе от 18 до 21 февруари в Интер Експо и Конгресен Център - София. Събитието се организира от Агенция Булгарреклама и Българска Транспортна Преса.

На изложението Баркод Системи България ще представи най-новия си продукт WMS система (Warehouse Management System) - Accellos One Warehouse, създадена за повишаване на продуктивността, намаляване на разходите, съкращаване на времето за изпълнение на поръчките и подобряване на потребителското обслужване. Съчетавайки мобилната и баркод технология с надеждна Интернет-базирана архитектура, Accellos WMS осигурява гъвкаво управление на складовата система в реално време. От мястото на получаване, до мястото на извеждане на пратките от склада, Accellos WMS проследява всяко движение на стоките към, от и в рамките на самия склад.

В рамките на изложението, на 19 и 20 февруари от 14ч. в зала Пирин на Интер Експо и Конгресен Център, Баркод Системи България организира специална едночасова демонстрация на своята WMS система Accellos One Warehouse и утвърдилия се вече софтуер за разносна търговия MoBee Seller. Специален гост ще бъде Алекс Павул, директор Европейски операции в Accellos Inc.

По време на изложението Транспорт и Логистика на щанда на Баркод Системи България ще имате възможност да видите най-новите продукти на световните лидери в областта на мобилните и баркод технологии - Motorola Enterprise Mobility business Inc. и Zebra Technologies Inc., подходящи за оптимизиране на вашите бизнес процеси.

щанд D1, зала 4

Интер Експо и Конгресен Център (IEC)

София 1784, бул. „Цариградско шосе” 147

Работно време: 18-20 февруари от 10 до 18ч.

                      21 февруари от 10 до 16ч.

Заповядайте!