FabFitFun избра да се довери на HighJump

11/01/2019

Баркод Системи България има удоволствието да Ви съобщи, че американската компания FabFitFun вече е част от клиентския списък на HighJump. С постоянно разрастващата сe дейност,  FabFitFun решиха да се доверят на системата за управление на складове HighJump Warehouse Advantage.

Базирана в Лос Анджелис, Калифорния и основана през 2010 г., FabFitFun е компания, която продава комплекти от продукти за здраве и красота. Комплектите на FabFitFun са сезонни и се доставят четири пъти в годината, като към днешна дата американската компания изпраща около 500 000 кутии на сезон. Техните очаквания са размерът на доставките да достигне 1 500 000 комплекта сезонно през следващите 12 месеца. До този момент FabFitFun ръководеше всички свои складове и изпълнение на поръчки от дистрибуционния център в Калифорния.

Прогнозата за растеж и желанието за разширяване на продуктовия асортимент, доведе FabFitFun да преоцени мащаба и устойчивостта на сегашната си системна инфраструктура. HighJump Warehouse Advantage бе избрана сред дългия списък с решения за управление на складова дейност. Факторите, повлияли на избора за доставчик и система се свеждат до:

  • Поддръжка на процесите на дистрибуция и видимост в реално време, които HighJump Warehouse Advantage осигуряват
  • Адаптивност за справяне с уникалните бизнес изисквания и създаване на нови пазарни възможности
  • Доказано гъвкава опция за използване на облачни услуги
  • Постоянна ангажираност от страна на HighJump за създаване на дългосрочно партньорство.