Ново поколение мобилни компютри TC53 и TC58

03/06/2022

TC53 и TC58 мобилни компютриZebra Technologies представиха последно поколение усъвършенствани мобилни компютри TC53 и TC58. Какво прави тези устройства толкова различни?

·         Осигуряват по-висока производителност

·         Притежават вградени сензорни технологии, които предлагат повече възможности

·         Оборудвани са с всички нови безжични технологии

TC53 и TC58 се отличават с по-добра скорост при работа, която гарантира бърза обмяна на информация. Мобилните компютри са оборудвани с водещите в своя клас изчислителна мощност, памет и място за съхранение, благодарение на осем-ядрен процесор Qualcomm, до 8 GB RAM и 128 GB флаш памет. TC53 / 58 се свързват посредством 5G и Wi-Fi 6E безжично свързване.

Водещият в своя клас 6-инчов Full HD+ дисплей осигурява по-ясна картина от всякога, отличаваща се с висока разделителна способност и яркост. Екранът е лесен за четене на открито и закрито. Технологията "от край до край" означава повече информация и по-малко нужда от превъртане. Устройствата работят дори когато са мокри, а служителите могат да използват писалка или пръст, с или без ръкавица, без необходимост от смяна на режимите.

TC53 / 58 предлагат възможност за избор между стандартен или разширен обхват на сканиране. И двете опции осигуряват заснемане за част от секундата на почти всеки баркод, независимо от състоянието му.

Zebra Dimensioning™ Certified Mobile Parcel е първото в индустрията решение, което използва вграден сензор, за заснемане на точните размери на пратките само за секунди, с натискане на един бутон. По този начин се елиминира необходимостта от ръчното им измерване. Решението предлага и възможност за изчисляване на точно ценообразуване.

Новите производствени технологии правят TC53 и TC58 по-тънки, но още по-здрави, осигурявайки по-добра оперативна ефективност. Точно затова, устройствата са предназначени за сфери като търговия на дребно, пощенски и куриерски услуги, транспорт и логистика и др.