Сигурност и издръжливост при работа със следовете RFD90 от Zebra

18/08/2022

Съвременните производствени, транспортни и логистични операции са подложени на сериозен натиск, за да произвеждат и доставят по-голям обем, с по-висока скорост, като същевременно се борят със силна конкуренция. Затова, бързите и точни решения за радиочестотна идентификация могат да са от решаващо значение. Ултра-устойчивите UHF RFD90 следове от Zebra Technologies са създадени да работят в различни условия и високо натоварване.

Скоростта на четене от 1 300 тага в секунда, позволява на RFD90 бързо да преброи наличностите и повишава точността на работния процес. RFD9030 предлага стандартен обхват на четене от 6,7 метра, а RFD9090 - разширен обхват от 22,9 метра. Режимът за търсене помага за бързото и лесно откриване на необходимите активи.

Функционалният програмируем спусък осигурява четене на RFID тагове, сканиране на баркодове и други функции, които могат да се настроят спрямо индивидуалните изисквания.

 

RFD90 е съвместим с почти всяко мобилно устройство. Адаптерите Zebra eConnex™ позволяват монтиране на широк набор ултра-устойчиви мобилни компютри Zebra, а адаптерът OtterBox uniVERSE осигурява съвместимостта му със смартфони на други производители

Ултра-устойчивите UHF RFD90 следове са водо- и прахоустойчиви, тествани при удар от 1,8 метра върху бетонна повърхност. Обновената ергономичност допринася за комфорта и производителността на служителите, като намалява натоварването им.

Ултра-устойчивите RFD90 следове са създадени да работят в широк спектър от взискателни среди, като транспорт и логистика, производство, в това число автомобилостроене, енергетика, тежка промишленост, електроника и др. и правителствения сектор.

RFD90 в производството