Съвременните RFD40 следове от Zebra Technologies

15/06/2022

RFD40 следовеСледовете за четене на RFID тагове - RFD40 UHF осигуряват висока производителност при четене, гъвкавост и лекота на управление. Позволяват изключителните 1300+ прочитания в секунда, над 6 метра обхват на четене и подобрен ергономичен дизайн.

Благодарение на eConnex адаптерите и USB аксесоарите, следовете успешно се свързват с почти всеки настоящ и бъдещ мобилен компютър Zebra. От друга страна, Bluetooth 5.3 и NFC tap-to-pair правят възможно свързването им с устройства на други производители. 

RFD40 UHF е с капацитет на батерията 7000 mAh. Функцията за бързо освобождаване прави възможно зареждането на RFD40, докато мобилното устройство е все още свързано със следа. Спусъкът позволява бързо четене на RFID тагове, сканиране на баркодове и допълнителна функция, която може да бъде програмирана според личните предпочитания. Тези устройства са програмирани с режим за търсене на елементи, който позволява на служителите да откриват с лекота необходими активи.

Ако свързаното към следа мобилно устройство не поддържа функция за сканиране на баркодове, то RFD40 Premium Plus успешно сканира 1D и 2D баркодове, включително лошо отпечатани, повредени, замърсени, смачкани, гланцирани или върху слабо осветен дисплей на мобилен телефон, посредством вградения сканиращ модул.

RFD40 от Zebra Technologies са създадени, за да подобрят качеството и да се справят с интензитета на работа, в сфери като търговия на дребно, хотелиерство и ресторантьорство, здравеопазване, в това число болници, аптеки и лаборатории. 

RFD490 в търговския сектор