ZC300 и ZC350 принтери за печат на PVC карти

24/01/2019

Картови принтериZC300 и ZC350 се отличават със силно графичен LED/LCD интерфейс, с който са налични интуитивни икони и текстови съобщения на различни езици. Механизмът за подаване на карти автоматично се настройва спрямо дебелината на всяка карта. Изцяло реконструираният контейнер за карти прави тяхното зареждане и разтоварване по-лесно от всякога. Независимо дали трябва да отпечатвате една или много на брой карти, тяхното поставяне и взимане от принтера е безпроблемно, а капацитета на входния и изходния контейнер е един и същ.

Двата модела принтери предлагат повече функции за сигурност от всички останали в своя клас, включително предно заключване, слот за ключалка Kensington, държавен клас AES криптиране и проверка за удостоверяване на източниците на печат.

Картовите принтери ZC300 и ZC350 са създадени да работят веднага щом бъдат извадени от кашона, без сложни и отнемащи време настройки. Със своя изключителен дизайн, най-тънък профил в своя клас и ниски изисквания за почистване, тези принтери са проектирани да се поберат навсякъде.

ZC300Принтер за PVC карти ZC300/350

Разширената функционалност и гъвкавостта на печат позволяват на потребителите да отпечатват едностранни или двустранни монохромни и цветни карти

ZC300 разполага с няколко опции за кодиране, независимо дали потребителите искат да отпечатат магнитни ленти или безконтактни карти.

Благодарение на новия драйвър GUI, отпечатването на карти е по-лесно от всякога. Настройките са логически групирани и лесно достъпни само с едно натискане. Дисплеят на принтера позволява да се визуализира дизайна на картата преди печат.

Картов принтер ZC300ZC350

Разширените опции за печат на ZC350 позволяват на потребителите да създадат практически всеки дизайн, независимо от сложността на изпълнение. ZC350 предлагат най-бързите скорости на отпечатване, независимо дали печатате едностранно или двустранно монохромни или сложни цветни изображения.

Когато става въпрос за дизайн на карти, ZC350 предлага всичко. Оборудван с усъвършенствани карти и нови ленти, предлагащи различни цветове и специални ефекти:

  • Новата перлена лента позволява на потребителите да отпечатват графики с променящи се цветове, трудни за подправяне
  • Отпечатване на лого, текст или цифри, които се открояват с 3D ефект, благодарение на новата лента с метален цвят
  • Воден знак, видим едва когато картата е наклонена под ъгъл или осветена от UV светлина. Възможно е и добавянето на високо устойчив защитен слой, с който да удължите живота на печата.

С принтерите за PVC карти ZC350 можете да кодирате по свой начин, независимо от типа технология на кодиране – от магнитни ленти, контактни и безконтактни карти. Възможността за визуализация на картата още преди печат позволява бързо да се променя нейния дизайн, с което се намалява времето и разходите за тестове.

 

Печат на PVC карти