Zebra допълни гамата от устойчиви таблети ЕТ51/56 с последния липсващ модел

01/11/2020

Изборът на подходящ таблет, който да отговаря на нуждите на бизнеса може да бъде изключително труден. Таблетът трябва да бъде достатъчно устойчив на външни влияния, да предоставя лекота на употреба, да бъде лек и удобен за пренасяне и не на последно място да притежава достатъчно голям размер на дисплея.  

Този месец Zebra Technologies завършиха серията си от устойчиви бизнес таблети ET51/56, добавяйки последния липсващ модел  ET56 в 10,1 инчов вариант работещ с последните версии на операционната система Android. Тази модификация е подходяща при приложения с голям интензитет на работа изискващи по-голяма работна площ на дисплея и ползване на Android.

Бизнес таблети Zebra от серията ET56x

Така вече, гамата таблети на Зебра от ЕТ51/56 съдържа всички модификации с размер на екрана 8 и 10 инча, във варианти с Windows 10 и Android операционни системи.

Както всички таблети от тази серия, дисплеят на таблетите ET56 е с Corning® Gorilla® Glass стъкло, с което таблетите за защитени от надраскване и счупване, което ги прави изключително подходящи дори при тежки условия на труд.

Освен наличната и при останалите модели защита с ниво IP65, модификацията е защитена от падане от до 1,8 м височина (с вкл. защитна рамка), както и разширен температурен диапазон на работа от -20 до 50°C.

 

Изграден на базата на приложената в много съвременни устройства на Zebra архитектура Qualcomm SDM660, таблетът освен че ще поддържа бъдещи версии на Android, поддържа и голям набор от услуги и приложения от Mobilty DNA.

Таблетът е съвместим с наличните към момента аксесоари за 10-инчовите таблети на Зебра.