Баркод Системи България участва и в осмата Логистична конференция

02/11/2020

За осма поредна година екипът на Баркод Системи България бе част от най-голямото събитие в логистичния сектор в България - ЛОГИСТИЧНАТА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ 2020. Събитието се проведе на 27 октомври при изключително засилен контрол за спазване на противоепидемичните мерки, в залата на София Ивент Център (SEC). В допълнение и предвид изискванията на МЗ за 50% капацитет на посещение в затворени пространства, организаторите на събитието предоставиха възможност събитието да бъде гледано на живо онлайн.

Основните теми на събитието бяха обвързани със силата на технологиите и влиянието на дигитализацията при управлението на логистичните вериги по време на пандемия. Също така, по време на конференцията бяха засегнати и теми свързани със стратегии за овладяване на последствията от настъпилата криза, както и възможности за постигане на сигурност въпреки сериозната ситуация.

Баркод Системи България подкрепи конференцията с настолни баркод скенери от Zebra Technologies. Чрез тях посетителите имаха възможност да се докоснат до предлаганите високотехнологични решения на компанията, като едновременно с това беше избегнат близкия контакт между посетителите, както и струпването на много хора на едно място, по време на регистрацията.

Баркод Системи България на осмата Логистична Бизнес конференция

LBC 2020