Нови мобилни компютри ТС21 и ТС26 от Zebra Technologies

30/06/2020

Мобилен компютър Zebra TC26Новите мобилни компютри TC21 и TC26 са създадени за нуждите, както на малкия, така и на по-големия бизнес. Те предоставят на своите потребители, висока производителност, устойчивост и надеждност, запазвайки най-доброто съотношение между цена и качество на пазара.

За да максимизират още повече това съотношение, те идват в множество конфигурации съобразени с различните видове приложения, а допълнителните функции и инструменти характерни за бизнес устройствата Zebra се заплащат само ако клиентът се нуждае от тях.

TC21 разполага с WiFi комуникация, което го прави идеален за работа в затворени пространства. В случай, че е нужно устройството да работи и на открито, то правилното решение е TC26, който идва със слот за SIM карта и поддържа 4G LTE.

Моделите  са снабдени с 8 ядрен 1.8GHz Qualcomm Snapdragon 660, процесор характерен за устройствата от най-висок клас на Zebra. Отделно, опциите между 3GB/32GB и 4G/64GB – RAM/Flash памет гарантират безпроблемната работа на всяко едно приложение.

Това е първото устройство от този клас, което използва последната версия на операционната система Android – Android 10, като от Zebra потвърждават поддръжката и на бъдещи версии.

Големият 5.0” дисплей е с резолюция 1280х720 и позволява безпроблемна видимост дори и при пряка слънчева светлина. Моделите разполагат със сменяема батерия с капацитет до 5400mAh, която осигурява непрекъснат работен процес на служителите дори при двойни смени.

TC21 и TC26 идват с различни опции в зависимост от интензивността на сканиране, като всяка една от тях позволява улавянето на 1D и 2D баркодове.

Устройствата вече могат да бъдат закупени с договор за поддръжка - Zebra OneCare™ Essential, като по този начин потребителите получават възможност да защитят напълно своята инвестиция за период от поне 3 години.

Мобилните компютри TC21 и TC26 са вече налични и могат да бъдат поръчани, а при необходимост от допълнителна информация може да се обърнете към консултантите от Баркод Системи България ООД на имейл info@barcodes.bg