Вижте актуализирана информация за решенията, които предлага Зебра за търговските обекти…

28/04/2021

Отдавна се знае, че внедряването и употребата на мобилните и баркод технологии в търговките обекти влияе положително върху клиентската удовлетвореност. Ясно е и, че благодарение на тях значително се съкращава времето за обслужване на касите, както и времето за проверка за наличност на артикули.

Същевременно, внедряването на RFID технологията също става все по-ключов и значим фактор при управлението на търговските обекти. Чрез RFID технологията служителите в търговките обекти ще могат да извършват проверки на инвентара и да идентифицират артикули по-бързо и по-лесно от всякога.

проверка на артикул с мобилен компютър ZebraИмайки предвид нуждата от надеждни бизнес устройства, които да поддържат ефективността на работа Zebra Technologies надграждат продуктовото си портфолио постоянно. Добавят все по-иновативни решения, част от които са и бизнес мобилните компютри ЕС50/55. Не трябва да се пропускат и специализираните решения подпомагащи процеса по самообслужване на каса в търговките обекти.

Не трябва да забравяме и нарасналото влияние на Covid-19, което доведе до  промени в начина на работа в търговките обекти. И в тази област, Zebra успешно предлагат решения и продукти подпомагащи на бизнесите да спазват изискванията към тях.

Повече за решенията за търговски обекти, които предлагат от Zebra можете да видите тук…