БАИТ Експо 2005

07/11/2005

От 31.10 до 6.11.2005 фирма Баркод Системи България ООД взе участие в най-голямото ИТ изложение през годината - БАИТ Експо 2005, провело се в Международния изложбен център в гр. София. На щанда на фирмата посетителите можеха да видят най-новите продукти на американските фирми Symbol Technologies Inc и Zebra Technologies Inc. в областта на баркод технологиите и мобилните информационни системи.

В сферата на ръчните мобилни компютри с интегрирани баркод скенери беше представена цялата продуктова гама на Symbol - от индустриалния лидер MC9000 до най-новия продукт на компанията - MC1000 - въвеждащ клас мобилен компютър с WinCE операционна система, лазерен баркод скенер и цена за работно място под 1000 USD.

По особено атрактивен начин бяха представени настолните и индустриалните стационарни баркод скенери. 

Сред тях бяха и представените за първи път

- Symbol LS 7708 - стационарен вертикален баркод скенер за натоварени търговски обекти

- Symbol LS 9203 - най-ценово ефективното решение за търговски обекти със средно натоварване

- Symbol LS 4208 - последния модел ръчен баркод скенер от висок клас на компанията, с възможност за растеризиране на сканиращия лъч и постигане на по-висока производителност при работа с него.

При етикетните принтери на световния лидер в тази област Zebra Technologies новост бе мобилния етикетен принтер Zebra QL, който позволява отпечатване на етикети на самото място на етикетиране на продукцията.

Освен добре познатите баркод продукти на щанда беше представен и OCR четец за прочитане на OCR информацията от паспорти, лични карти и други документи.

На щанда на фирмата посетители можеха да се запознаят и със софтуерните продукти и системи, разработвани от Баркод Системи България, намиращи приложение в складове, производствени процеси, етикетиране на продукция, разносна търговия, управление на търговски обекти.