Zebra продукти

Баркод скенери

Баркод скенерите на Zebra Technologies се отличават с висока надеждност, устойчивост и бързина на сканиране. Баркод Системи България предлага баркод скенерите в качеството си на партньор от най-високо ниво на Zebra Technologies, която наскоро придоби подразделението на Motorola Solutions, занимаващо се с баркод системи и мобилни решения за бизнеса.


Баркод Системи България предлага разнообразни модели баркод четци: от индустриален клас устройства, пригодени за тежки условия и голямо натоварване до ръчни и стационарни баркод скенери за общи приложения. 


Без значение дали се нуждаете от баркод скенер за търговския си обект, за производствената линия или за склада, Zebra Technologies има подходящото за вас решение – както лазерни баркод скенери, така и скенери тип "имиджър", които могат да четат линейни и двумерни баркодове.

 • Ръчни баркод скенери

  Ръчни баркод четци Zebra подходящи за всякакви приложения – от такива, изискващи интензивно сканиране, издръжливост и редица екстри, до нискобюджетни скенери за малкия бизнес.
 • Настолни баркод скенери

  Настолните баркод четци намират приложение основно в натоварени търговски обекти. Те са удобно решение за повишаване на продуктивността на служителите, дори и при силно ограничено работно пространство.
 • Ръчни индустриални скенери

  Ръчните индустриални баркод скенери се отличават с изключителна устойчивост. Те работят безотказно без значение от ежедневните изпускания и не се влияят от прах, влага и температурни колебания.
 • Настолни индустриални скенери

  Настолните индустриални баркод скенери на Zebra Technologies са предназначени за приложения, изискващи интензивно сканиране при тежки индустриални условия.
 • Micro Kiosk

  Micro Kiosk терминалите осигуряват възможност за интерактивно самообслужване, както и постоянен и бърз достъп до информация на клиентите и служителите на търговски обекти, хотели, летища, болници, увеселителни паркове и други.
 • Многоравнинни скенери

  Най-скорошната и иновативна категория сред баркод скенерите. Многоравнинните биоптични скенери са създадени за касите на търговски обекти с голямо натоварване и се отличават със способността да четат всякакви баркодове от всяка страна на стоката.
 • Спрени от продажба

  Тези баркод скенери вече не се произвеждат, но за всеки от тях има заместващ продукт с подобрена функционалност. Свържете се с нас за повече информация.