Баркод Системи България на петата Логистична бизнес конференция

06/11/2017

Над 350 човека присъстваха на петата Логистична бизнес конференция Логистични хоризонти 2025, която се проведе на 2 ноември в София. Събитието посетиха широк кръг мениджъри и професионалисти от области като: транспорт, спедиция, 3PL доставчици, куриери, производство, дистрибуция, търговия и др.

Баркод Системи България е дългогодишен партньор на Българска Транспортна Преса – организаторa на конференцията и участва в нея от самото и създаване преди 5 години. И тази година, на нашия щанд посетителите имаха възможност да се запознаят с най-новите технологии в сферата на баркод оборудването – баркод скенери, етикетни принтери и индустриални мобилни компютри с вграден баркод четец, произведени от световния лидер в тази област Zebra Technologies. Освен оборудване, на щанда ни можеше да се види демонстрация на складовата система за управление на дистрибуционни складове Accellos One WMS и на системата за управление на производствени складове MobeeWMS.

Съвместно с нашите партньори от Zebra Technologies, взехме участие и в конферентната програма. Като част от 4-ти панел „Големите данни“, Даниел Домбах, директор Индустриални решения и стратегии в Zebra Technologies, говори за IoT (Интернет на нещата) и решенията за оптимизиране ефективността на веригите на доставки.

Откриване на Логистична конференция 2017

Щандът на Баркод Системи България

Daniel Dombach, Zebra Technologies