Баркод Системи България посети Логистика в действие

05/06/2019

На 30 и 31 май в София се проведе 4-то годишно изложение Шоу в склада. Форумът съчетава класическо търговско изложение с демонстрации на машини и споделяне на добри бизнес практики. Събитието се организира от списание "Логистика" и неговия издател Българска Транспортна Преса. Форумът Логистика в действие събра на едно място представители на производствения сектор, търговски фирми на едро и дребно, дистрибуторски компании, 3PL доставчици, и др.

Целта на изложението бе да се срещнат клиенти и фирмите, предлагащи складово оборудване, поради което Баркод Системи България не пропусна и тазгодишното си участие. На щанда ни, посетителите на събитието имаха възможност да видят и тестват продукти на Zebra Technologies. Сред тях бяха представени редица баркод продуктимобилни компютри, баркод скенери, етикетни и картови принтери. Консултирахме желаещите и по отношение на софтуерните решения за повишаване на ефективността на извършваните дейности в областите: складове и дистрибуция, търговски обекти, транспорт и логистика и др.

За първи път тази година, събитието Логистика в действие бе организирано на открито в Sofia Airport Center (SAC). Интересът към изложението бе провокиран и от атрактивната локация, в близост до столичното летище.