Баркод Системи България взе участие в седмата Логистична бизнес конференция

30/10/2019

 

На 29 октомври се проведе седмата Логистична бизнес конференция, а темата тази година беше "Веригата на доставки: ТЕХНОЛОГИИ И ХОРА". Логистичната бизнес конференция е най-голямото събитие в логистичния сектор в България. Събитието се организира от екипите на Българска Транспортна Преса и списание Логистика


Участниците в конференцията имаха възможност да се срещнат лично с представители на Баркод Системи България, които да им разкажат малко повече за последните технологии в сферара WMS (Системи за усправление на складови операции), както и да получат информация за най-актуалните продукти. Също така през целия ден, гостите на форума имаха възможност да видят и тестват продукти на Zebra Technologies, които намират приложение в специализирани софтуерни решения, както и в логистиката. 

Участието на Баркод Системи България беше подкрепено от презентация на Paul Norford (евангелист в Zebra Technologies), който взе участие в четвъртия панел на събитието. Със своите изключителни презентационни умения г-н Норфорд представи бъдещето през погледа на Zebra, чрез презентация на тема "В зората на дигиталния ден: от IoT към IoI (Internet of Intelligence)"