Баркод Системи България взе участие на Technology4Business

20/10/2017

Technology4Business е събитие, което представq най-новите технологии и по-специално как те допринасят за развитието на бизнеса. Конференцията се проведе в периода 17-19 октомври (вторник - четвъртък) в София Тех Парк

Презентирани бяха реални примери от водещи световни компании, за това как технологичните нововъведения са гаранция за успех. Състояха се и множество дискусии по най-актуални теми, интригуващи различните браншове, като например: транспорт, производство, туризъм, услуги, селско стопанство, медицина, технологии, търговия.

В рамките на форума, Благой Лашев, Търговски директор в Баркод Системи България изнесе презентация на тема Enterprise Of Things: IoT за бизнеса. Последните няколко години една от водещите тенденции в ИТ сектора е IoT (Internet of Things). Възможността устройствата да събират и обменят информация помежду си, предоставя много потенциал, надхвърлящ масово обсъжданите функционалности категория „умен дом“. Този потенциал може да се използва от ИТ отделите в компаниите, така че да посрещнат и решат голяма част от предизвикателствата, пред които са поставени днес. 

Баркод Системи България се представи и с демонстрационен щанд, на който посетителите имаха възможност да разгледат и тестват иновативни мобилни устройства за бизнеса.