Баркод Системи България и Zebra Technologies Inc. – партньори и през 2011 година

25/11/2010

Баркод Системи България ще запази и през 2011 година статуса си на Премиер Партньор на световния лидер в предлагането на надеждни отпечатващи решения – Zebra Technologies Inc. За поредна година компанията успя да покрие изискванията на Zebra Technologies и отново ще заеме най-високото ниво, с което може да бъде отличен техен партньор, а именно Premier Partner. Заедно със статута си, Баркод Системи България ще запази и достъпа си до всички ресурси и преимущества на основен партньор.

С професионализма и иновативните си решения, Баркод Системи България е заслужила доверието на американския си партньор и го оправдава като реализира над 90% от продажбите на принтери с марката Zebra на родния пазар. Освен това е единственият сертифициран ZASP (Zebra Authorized Service Provider) за България, т.е. единствената компания в страната ни, която разполага с висококвалифицирани, преминали обучения и сертифицирани от Zebra сервизни специалисти.

Zebra Technologies Inc. е водещ световен доставчик на подходящи за всякакви приложения и условия на работа етикетни принтери и консумативи. С над 6,5 милиона продадени принтера в над 90 държави, с най-широката продуктова гама и непрекъснатите технологични иновации, Zebra Techologies Inc. е партньор на повече от 90% от най-проспериращите компании в класациите Fortune 500 и Global 2000.