Баркод Системи България и Zebra Technologies Inc. стартираха Trade-in програма

04/11/2010

Баркод Системи България, с помощта на международния си бизнес партньор и лидер в предлагането на надеждни отпечатващи решения - Zebra Technologies Inc., стартира т.нар. "trade-in" програма. От 01 ноеври до 10 декември притежателите на стариетикетни принтери ще могат да закупят нови Zebra принтери като се възползват от специална отстъпка от 41%. За целта, трябва да върнат старата техника, която ще бъде рециклирана по природосъобразен начин. Изключително важен параметър на промоцията е, че няма никакво значение каква е марката на стария етикетен принтер, т.е. няма никакви ограничения към желаещите да участват. Възплозвалите се от програмата ще решат проблемите си със старата техника и едновременно с това ще направят изгодна инвестиция в доказано надеждно етикиращо решение.

Баркод Системи България поддържа дългогодишни партньорски отношения с американската Zebra Technologies Inc., като достига най-високото ниво, с което може да бъде отличен техен партньор, а именно Premier Partner. Българската компания оправдава доверието на американския си парньор, като реализира над 90% от продажбите на продукти с марката Zebra на родния пазар.

Zebra Technologies Inc. е водещ световен доставчик на подходящи за всякакви приложения и условия на работа етикетни принтери и консумативи. С над 6,5 милиона продадени принтера в над 90 държави, с най-широката продуктова гама и непрекъснатите технологични иновации, Zebra Techologies Inc. е спечелила доверието да бъде партньор на повече от 90% от най-проспериращите компании в класациите Fortune 500 и Global 2000.

За повече информация за програмата, моля не се колебайте да се свържете с нас!