Баркод Системи България вече е оторизиран картов специалист

23/07/2010

Баркод Системи България получи поредното признание за дейността си от световния лидер в предлагането на надеждни отпечатващи решения - Zebra Technologies Inc. Българската компания придоби статуса на Card Specialist Partner, който, според партньорската програма на Zebra, се получава от ключови партньори с опит и резултати в продажбите на картови принтери и консумативи. За да достигне до това ниво, Баркод Системи България трябваше да покрие разнородни изисквания, свързани както с приходите от продажба на картови продукти, така и с преминаване на различни технически и търговски обучения и осигуряване на необходимата документация.

Баркод Системи България поддържа дългогодишни партньорски отношения с американската Zebra Technologies Inc, като достига най-високото ниво, с което може да бъде отличен техен партньор, а именно Premier Partner.  

Заедно с новия статус, Баркод Системи България придобива достъп до по-голяма база ресурси и получава редица други преимущества, чрез които ще може да предложи на клиентите си по-качествени картови услуги на още по-конкурентни цени.

Това е поредното отличие за Баркод Системи България, която с професионализма и иновативните си решения е заслужила да бъде Supplies Specialist Partner и Zebra Authorised Service Provider според партньорската схема на Zebra Technologies Inc.