Баркод скенер Zebra MP72 – Най-бързото самообслужване досега!

26/02/2024

Сканиране на касите за самообслужване с баркод скенер Zebra MP72Във времена на безкраен избор и разнообразни начини на пазаруване, клиентите все повече надвишават своите очаквания и изисквания за качествено и бързо обслужване и/или самообслужване.

С най-новият многоравнинен скенер MP72 на
Zebra Technologies не само ускорявате процеса на самообслужване, но и гарантирате на клиента безпроблемно и бързо потребителско изживяване.

Иновативните функции на серията MP72 позволяват сканиране на 1D, 2D, GS1 или Digimarc, хартиени и мобилни баркодове, дори и те да са лошо отпечатани или повредени. Предвид бъдещата миграция от традиционни линейни баркодове към 2D баркодовете, устройствата осигуряват значително по-добра 2D производителност.

Баркод четец MP72 на Zebra TechnologiesНовите баркод скенери притежават също опционална цветна камера, която улавя дори и най-малките детайли, а два пъти по-големият обхват на сканиращото полe елиминира необходимостта от прецизно насочване на продуктите.

Серията Zebra MP72 е идеален избор за вашия търговски обект. Предлага се в три размера и се вгражда директно в касовата зона. Има възможност да се добави и ръчен баркод четец за по-лесно достигане на тежки или обемисти продукти в кошницата на клиента.

С многоравнинния баркод скенер MP72 получавате:

  • Най-бързото самообслужване досега;
  • Намаляване на кражбите и измамите при самообслужване;
  • Най-ниската консумация на електроенергия;
  • Изключителна издръжливост и дизайн.


Какви още иновативни характеристики притежават новите баркод скенери Zebra MP72,  може да научите тук
 

Сканиране на продукт с баркод скенера за каса Zebra MP72.