Zebra продукти

Баркод скенери Zebra CS60

Zebra CS60 са серия мултифункционални джобни баркод скенери, създадени в помощ на динамичната и бързоразвиваща се среда на ритейл сектора. CS60 се отличават със своя изключително компактен и ергономичен дизайн, както и с функционалности, които позволяват да бъде адаптиран спрямо нуждите на потребителите.

CS60 на Zebra Technologies могат да се ползват едновременно като стационарни или мобилни устройства за сканиране на баркодове. Предлагат се в кабелен и мобилен вариант, а в допълнение могат да бъдат закупени аксесоари, посредством които потребителите с лекота да прехвърлят устройството от безконтактен към кабелен режим на работа.

Безконтактният вариант на баркод скенерите е достатъчно малък и компактен, за да се побере в джоб, което го прави подходящ за извършване на дейности свързани с голяма мобилност на служителите. Например за извършване на инвентаризация, получаване/изпращане на поръчки и др.

Кабелният вариант на баркод скенерите CS60 позволява да бъде управляван както ръчно, така и в „hands-free“ режим, поставен върху стойка. Този вариант е подходящ за касови пространства.

Серията баркод четци CS60 притежава мегапикселов сензор с висока резолюция и изключителната PRZM Intelligent Imaging технология на Zebra, технологии които позволяват да бъдат сканирани дори най-предизвикателните баркодове – включително зле отпечатаните, замърсени, ниско контрастни, такива с гланцирано покритие, дори от екран.

CS60 притежават съврeменен дизайн, индуктивни сензорни бутони и технология за безконтактно зареждане на батерията, както и повърхност без отвори, което позволява да бъдат почистени без притеснение от повреда.

За сферата на здравеопазването Zebra Technologies създадоха модела CS60-HC. Баркод скенерите CS60-HC са създадени специално за нуждите на здравеопазването и позволяват безопасно и безпроблемно дезинфекциране дори с агресивните медицински препарати.  

Всички четци в тази серия имат втори програмируем бутон, който може да се използва за незабавно превключване между две хост приложения.

CS60 притежават най-високата степен защита в този клас баркод скенери (IP65). Скенерите могат осигурят спокоен и непрекъснат процес на работа, дори при употреба в прашна и мръсна работна среда и при изпускане от височина 1,5 метра върху бетон.

Напълно заредената батерия осигурява 18 часа време за работа – повече от достатъчно дори за най-дългите работни смени. Батериите могат лесно да бъдат заменени без специални инструменти.

Множество опции за обратна връзка улесняват работниците незабавно да потвърдят успешно сканиране на баркод етикет. CS60 поддържат добър декодиращ свето-диод, хаптична обратна връзка, звуков сигнал с регулируема сила на звука и индикатор за директно декодиране на Zebra, който проектира осветление върху баркода.

Джобните баркод скенери CS60 могат да четат множество баркодове с едно натискане на бутона и да предават само тези, от които потребителите се нуждаят.

Технически характеристики +
Физически характеристики
Размери

0.9 in. H x 1.8 in. W x 4.3 in. D

2.3 cm H x 4.6 cm W x 10.9 cm D

Standard Cradle

4.5 in. H x 3.1 in. W x 4.2 in. D

11.3 cm H x 7.8 cm W x 10.7 cm D

Тегло

С кабел: CS60: 2.0 oz. / 56.0 g

Безжичен: CS60: 2.9 oz. / 83.0 g

Стандартен кредъл: 4.9 oz. / 138.0 g

Работни характеристики
Време на работа при пълно зареждане на батерият До 18 часа
Декодиращи възможности 1D и 2D баркодове; OCR-A, OCR-B, MICR, US Currency
Интерфейси USB (micro jack): Bluetooth
Батерия 735 mAh литиево-йонна
Обкръжаваща среда
Работна температура 0° до 50°C
Температура на съхранение -40° to 70° C
Влажност от 5% до 95% относителна, некондензирана влага
Защита срещу падане Устройството запазва нормална 
работоспособност след многократни, 
последователни падания от 1.5 м върху бетонна повърхност.
Степен на защита

IP65

Изтегли barkod-skeneri-cs60-spec-sheet-en-us.pdf
barkod-skeneri-cs60-hc-zdrveopazvane-specification-sheet-en.pdf