Zebra продукти

Настолни баркод скенери Zebra DS9300

Настолните баркод скенери от серията DS9300 на Zebra Technologies са създадени за целодневна употреба, притежават изключителна надеждност и ергономичност. Устройствата са стилни и компактни, идеални са за магазини с ограничени пространства на касата. Потребителите получават несравнима производителност, благодарение на която могат да увеличат клиентската удовлетвореност.

Скенерите от тази серия са с до 50% по-бързи от конкурентните си в тази категория баркод четци. Сканират и прочитат безпроблемно баркодове, дори при висока скорост на поднасяне на стоките.

С лекота сканират и разчитат 1D и 2D баркодове, дори такива с лош отпечатък, замърсени, повредени или с лош контраст. Сканират се безпроблемно малки по размер и с висока плътност на отпечатъка баркодове. Поддържат и четене на баркодове от монитори, екрани на телефони, таблети и други цифрови устройства.

Безпроблемното сканиране се осъществява благодарение на наличието на 800 MHz микропроцесор, мегапикселов сензор с висока разделителна способност, както и изключителната PRZM Intelligent Imaging технология на ZEBRA, което осигурява почти моментално заснемане на баркод. Със скенерите от серията DS9300 могат да се ползват инструментите от DataCapture DNA, уникалният набор на Zebra за управление, настройка и контрол. Баркод скенерите от серията са предварително конфигурирани за масова употреба и единственото нещо, което потребителят трябва да направи е да включи скенера към компютъра, а специалният, „интелигентен“ кабел разпознава интерфейса и скенерът е готов за употреба.

Конструкцията на баркод скенерите DS9300 е компактна и ергономична, а извитото стъкло пред сканиращия модул намалява разсеяната светлина и отраженията, които биха попречили за прочитането на баркод, дори когато баркодът е под прозрачна опаковка /целофан/.

Светодиодната подсветка на сканиращия модул динамично се адаптира като влиза в „sleep“ режим, когато скенерът не чете и автоматично се включва при поднасяне на баркод към сензора на баркод четеца. По този начин се удължава животът на сканиращият модул.

Баркод скенерите от серия DS9300 позволяват настройване на силата, честотата и продължителността на звуковия сигнал, който информира за успешното сканиране. За визуална идентификация за успешно сканиране служи ярко зеленият светодиод, който се вижда отпред и отзад на корпуса на скенера.  

С помощта на технологията Multi-Code Data Formatting (MDF), скенерите DS9300 могат да изпълнят едновременно сканиране на множество баркодове, като при необходимост се изпращат само нужните баркодове в ред, който съответства на логиката на използваното софтуерно приложение.

Технически характеристики +
Физически характеристики
 Размери

5.7 in. H x 3.4 in. W x 3.3 in. D

14.5 cm. H x 8.6 cm. W x 8.3 cm. D
 Тегло

318.0 гр.

Захранващо напрежение

4,5 до 5,5 VDC захранване; 4,5 до 5,5 VDC външно захранване

Цветове

Бял/черен

Езици Поддържа над 90 международни клавиатури
Работни характеристики
Сензор за изображение

1280 x 800 пиксела

Качество на изображението

109 PPI на документ с размер 4,1 инча x 5,8 инча / A6

Интерфейси USB , RS232, Keyboard Wedge, TGCS (IBM) 46XX чрез RS485 
Обкръжаваща среда
Работна температура

32.0 °F до 122.0 °F / 0.0 °C до 50.0 °C

Температура на съхранение От -40.0 °F до 158.0 °F / -40.0 °C до 70.0 °C
Влажност

5% до 95% RH, некондензирана

Защита срещу падане

Устройството запазва нормална работоспособност след многократни последователни падания от 1.5м върху бетонна повърхност

Степен на защита IP52
Осветеност Не се влияе от пряка слънчева и изкуствена светлина
Препоръчани услуги: Zebra OneCare Select; Zebra OneCare Essential

Изтегли Zebra-DS9300-nastolen-barkod-skener-spec-sheet.pdf