Zebra продукти

Бизнес мобилен компютър Zebra TC15

TC15 е мобилен компютър, който е създаден да работи в различни сфери на дейност – от транспорт и логистика до търговия на дребно. Благодарение на това ново поколение мобилни компютри, служителите ще изпълняват задачите по-бързо и прецизно. Здравата конструкция осигурява надеждност както на закрито, така и на открито, а 8-ядреният Qualcomm процесор безпроблемно поддържа няколко едновременно работещи приложения.

Мобилният компютър е прахо- и водоустойчив, издръжлив на падане върху бетонна повърхност. Две от най-уязвимите звена във всяко устройство – дисплеят и скенерът са допълнително защитени с устойчиво на надраскване стъкло.

Големият 6.5-инчов екран означава повече информация и по-малко превъртане, но балансът при устройства с голям екран е изключително важен. Точно поради тази причина, екипът на Zebra оптимизира разпределението на теглото, така че служителите да държат TC15 без никакво усилие. Същевременно дисплеят работи дори когато е мокър, със или без ръкавица или стилус.

5G осигурява бърза и надеждна връзка, необходима за максимална производителност с по-малко разход на батерията. TC15 е с два слота за SIM карти и възможност за включване към две клетъчни мрежи, необходими за служителите пътуващи по райони. Wi-Fi 6 осигурява бърза безжична връзка, а Bluetooth™ 5.1 BLE дава допълнително сигурност на връзката и бързото сдвояване с други устройства.

Мобилният компютър е с вграден широкоравнинен скенер от бизнес клас, благодарение на който сканирането на баркодове е бързо и без необходимост от прецизно насочване. TC15 успешно сканира 1D, 2D и Digimarc баркодове, дори ако те са повредени, зле отпечатани или замърсени. 13MP задна камера с автофокус заснема ясни изображения, позволявайки на трети OCR приложения да обобщават текстова информация, като данни върху етикетите за проследяване на пратки, серийни номера в производството и пр.

TC15 е с 5000mAh капацитет на батерията, издръжлива за цяла работна смяна и възможност за бързо зареждане. Допълнително предимство е, че батерията е сменяема и изтощените батерии могат да бъдат подменени с напълно заредени по всяко време.

 

Технически характеристики +
Физически характеристики
 Размери

175.8 mm L x 78.6 mm W x 14.2 mm H

 Тегло

266гр. (заедно с батерията)

Клавиатура

Виртуална (On-screen)

Дисплей

6.5” HD+, 720 x 1600, 450NITS 

SIM

Dual nano SIM or One NANO one Micro SD
Touch панел

Капацитивен мултитъч, устойчив на пръски вода и замърсяване. Чувствителен към голи ръце, ръкавици или стилус.

Батерия

Сменяема, презареждаща се литиево-йонна батерия, 5000 mAh, 19.35 Wh

Работни характеристики
Процесор

Qualcomm Snapdragon SM6375, осем-ядрен процесор, 2.2 GHz

Операционна система

Android 11, с възможност за надграждане до следваща Android версия

Памет (RAM/ROM)

4 GB RAM/64 GB UFS Flash  

Камера

5 MP предна камера
13 MP задна камера с автофокус
LED светкавица произвеждаща балансирана бяла светлина

Сканиращ модул

SE4100 1D/2D сканиращ модул
SE4710 1D/2D сканиращ модул

Типове данни

1D/2D баркодове, снимки, видео

Обкръжаваща среда
Работна температура

-10° до 50° C

Температура на съхранение -40° до 70° C
Влажност

5% до 95% некондензирана влажност

Защита срещу падане

Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.2 м върху бетонна повърхност при стайна температура.

Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.5 м върху бетонна повърхност с устойчивата рамка, предлагана като аксесоар.

Безжична комуникация
WLAN WLAN, WWAN, WPAN, Type C USB 2.0
Bluetooth Bluetooth v5.1, Bluetooth Low Energy (BLE) Class 2

Изтегли Zebra TC15 Specification Sheet.pdf