Zebra продукти

Бизнес таблети Zebra ЕТ60/ЕТ65

ЕТ60/ЕТ65 са бизнес таблети, които предоставят повече функции, повече мощност, сигурност и издръжливост, за да увеличат производителността и ефективността на бизнеса. Те са изключително подходящи за работа в натоварена среда, въпреки своя елегантен дизайн, наподобяващ потребителско устройство.

ЕТ60/65 са тествани при падане върху бетонна повърхност, създадени са за работа при екстремно ниски и високи температури, водо- и прахоустройчиви, издръжливи на корозия. Устройствата могат да издържат както на суровите условия във складове и производствени предприятия, така и на непредсказуемата среда на открито.

Таблетите разполагат с по-ярък дисплей, с разделителна способност от 1000 нита. Осигуряват отлична видимост на екрана както на открито при ярка слънчева светлина, така и в слабо осветено помещение на закрито. Два от най-уязвимите елемента на всеки таблет – дисплеят и скенерът са защитени от надраскване и счупване, благодарение на защитеното стъкло Corning Gorilla.

ЕТ60/65 са изключително подходящи за монтиране в превозно средство. С добавянето на клавиатура, служителите ще имат чудесно 2-в-1 устройство. Когато бъдат заключени в док станцията, сензорният панел и клавиатурата се нагряват, функция, която никой друг таблет не предлага. Благодарение на тази функция, при работа в среда с екстремно ниска температура екранът ще остане ясен и видим, без конденз, а клавиатурата без лед и готова за въвеждане на данни.

Мощният осем-ядрен процесор Qualcomm 6490 поддържа най-бързите мрежи - 5G, Wi-Fi 6, както и съвременни програми с изкуствен интелект и машинно обучение. Батерията на ЕТ60/65 е сменяема, така че устройствата никога да не излизат от експлоатация. Батерията Power Precision+ осигурява необходимата интелигентност, за да открие и отстрани възникнали в проблеми.

LifeGuard за Android осигурява редовно сканиране на операционната система и актуализация на сигурността през целия живот на устройствата, защитавайки ги от кибер атаки. Благодарение на инсталирания софтуер и 16MP задна камера, таблетите могат да сканират баркодове веднага след тяхното разопаковане. В допълнение, опционалният сканиращ модул SE55 1D/2D сканира всеки баркод, във всякакви условия и в диапазон от 12м отстояние.

Таблетите ET60/65 са изключително подходящи за дейности в сфери като производство, складове и дистрибуция, публична безопасност и други.  

 

Технически характеристики +
 Физически характеристики
 Размери

 275 mm L x 18.3 mm W x 199 mm H

 Тегло

1074 г.

 Дисплей

10.1 инча, WUXGA (1920 x 1200) - 1000 нита

 Батерия

Стандартен капацитет: 8920mAh
Разширен капацитет: 17 840mAh
Режим за бърза сяна на батерията

Продължителност на работата на батерията

Стандартен капацитет: 10ч. в затворени помещения
Разширен капацитет: 20ч. в затворени помещения

Време за зареждане на батерията

Стандартен капацитет: 2.5 часа от 4% до 80% с 45W зарядно
Разширен капацитет: 5.5 часа от 4% до 80% с 45W зарядно

 Работни характеристики
 Операционна   система

Android, с възможност за надграждане до Android 16

 Памет 

8GB RAM/128GB Flash

 Процесор

Qualcomm 6490 осем-ядрен, 2.7GHz

 Камера

16MP задна камера с автофокус и 8MP предна камера

Сканиране

Опционален скенер: SE55 1D/2D сканиращ модул с разширен обхват с IntelliFocus технология 

 Обкръжаваща среда
 Работна   температура

Стандартна батерия: -20° до 60° C
Разширена батерия: -30° до 60° C

Температура на
съхранение

-40° до 70° C
 Влажност

5% до 95% некондензирана

 Защита   срещу   падане

Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.5 м върху бетонна повърхност съгласно
MIL-STD-810H

 

 Безжична комуникация
 WiFi (WLAN)

WLAN, WWAN (само за ET65), WPAN

Безжично
свързване

Само за ET65 - 5G, 4G, 3G
 Bluetooth

Bluetooth v5.2 Class 1, Bluetooth Low Energy

Изтегли Specification Sheet- ET60-ET65.pdf