Бизнес таблетите Zebra ET60/ET65 с международен сертификат за ЕКО устойчивост

27/10/2023

Zebra logoНай-новите попълнения в портфолиото на Zebra Technologies в категория бизнес таблети Zebra ET60 и ET65 получиха международно признат сертификат за еко устойчиви технологични продукти EPEAT Bronze.

EPEAT е водеща организация за екологично устойчиви технологии, която идентифицира хиляди продукти от широк кръг производители в цял свят. Част е от Global Electronics Council (GEC), организация с нестопанска дейност, чиято мисия е да създаде свят само с устойчива електроника. Нивото EPEAT Bronze показва, че продуктите на Zebra отговарят на широк и надежден набор от критерии, което ги прави устойчив вариант за покупка.  Бизнес таблет ET60

Zebra ЕТ60/ЕТ65 са бизнес таблети с Android™, които предоставят повече функции, повече мощност, сигурност и издръжливост. Те увеличават производителността и ефективността на бизнеса многократно и са изключително подходящи за работа в натоварена среда, въпреки своя елегантен дизайн, наподобяващ потребителско устройство. Освен като таблет Zebra ЕТ60/ЕТ65 могат да бъдат използвани и като лаптоп или компютър за монтиране на превозно средство.

Zebra ET60/ET65