Браян Марсел, представя своята книга Raise the Bar, Change the Game

28/08/2018

Изпълнителният директор на IBCS Group, Брайън Марсел, представя своята книга Raise the Bar, Change the Game - автобиографията на един предприемач. В нея той описва предизвикателствата, пред които се изправя всеки, който стартира и развива свой бизнес в днешната технологично променяща се среда.

Изглежда, че светът в днешно време изобилства от предприемачи, но какво наистина е нужно, за да бъдете успешни? И след като веднъж сте преминали границата на успеха, как да продължите да изграждате бизнеса си и да затвърдите позициите си в условия на постоянно променящи се технологии.

Използвайки богатия си опит в баркод индустрията, Браян Марсел детайлно описва развитието си от собственик на нов бизнес до магнат в индустрията, която буквално промени света и начина, по който живеем. От сканирането на продукти в хранителните магазини до приложение в болничните заведения, баркод индустрията отваря нови възможности, които оказват влияние на всеки аспект от живота и бизнеса.

Целта на тази книга е да даде на бъдещите предприемачи инструментите, от които се нуждаят, за да стартират и да ръководят нов бизнес, така че успешно да управляват предизвикателствата, като едновременно с това избягват присъщите клопки.“