Zebra продукти

Бизнес мобилни компютри Zebra ЕС50/55

Серията бизнес мобилни компютри ЕC50/ЕС55 се отличава със стилен външен вид на смартфон, но е предназначена за бизнес потребители. Устройствата от тази серия се отличават със здрав и ергономичен корпус, осигурявайки висока производителност и бърза възвръщаемост на инвестициите.

Мобилните компютри Zebra EC50/55 се предлагат със сервизна поддръжка Zebra OneCare® Essential или Select, която гарантира направената инвестиция и безпроблемната работа на устройствата дълги години.  

ЕC50/ЕС55 разполагат с най-модерният и изчерпателен набор от мобилни иновации и Mobility DNA инструменти, което позволява лесното управление и мониторинг на устройствата при изключително високо ниво на сигурност.

Zebra ЕC50/ЕС55 притежават пълната функционалност на Android 11 и до 8 години security updates, за защита на устройствата по време на експлоатация.

Само за няколко секунди устройство, което се побира в джоба ви, може да бъде преобразувано в:

  • Пълно функционална работна станция
  • Пистолет за интензивно сканиране на 1D и 2D баркодове, посредством специален аксесоар
  • Уоки-токи или телефонна централа за гласови и текстови съобщения с гарантирано качество на връзката от двата края при обаждане, дори в шумна среда

5-инчовият HD дисплей предлага достатъчно място за визуализация на информацията. Multi-touch технологията на Gorilla® Glass капацитивния панел позволява безпроблемна работа при наличие на влага, с ръкавици и четене на открито, дори при ярка слънчева светлина.

Чрез сканиращият модул за интензивно сканиране лесно се разчитат 1D и 2D баркодове, дори ако те са повредени и замърсени или не са добре отпечатани.

Въпреки че, приличат на смартфони, те са проектирани за нуждите на бизнеса - капсулираният дизайн осигурява допълнителна защита при изпускане върху бетон.

Бизнес мобилните компютри Zebra ЕС50/55 се отличават още с:

  • Технически най-доброто WiFi изпълнение с възможност за WAN/GPS (при ЕС52)
  • 5 MP вградена предна камера и 13 MP задна камера която заснема подробни снимки с отлично качество
  • Bluetooth 5.0 с подобрени скорости на предаване до 2 Mbps и Bluetooth Low Energy (BLE), който намалява енергийните изисквания и в същото време удължава цикъла на батерията
  • Интегрирания Bluetooth и поддръжката на Device Tracker технология позволяват бързото и лесно откриване на оставени не на място или на липсващи устройства