Zebra продукти

Картов принтер Zebra ZC10L

Създаден специално, за да посрещне нуждите на хотелиерството и туризма, картовият принтер ZC10L е единственият широкоформатен принтер, който може да отпечатва цветни PVC карти от край до край в един принтиращ процес. Сега можете да отпечатате персонализирани карти с нестандартен размер, предназначени за различни събития.

Организирането на мащабни мероприятия изисква интензивно планиране и логистична координация. Използвайки принтерът за печат на PVC карти ZC10L можете да избегнете неудобството предварително да поръчвате и съхранявате отпечатани карти.

Картовият принтер на Zebra ZC10L дава възможност да отпечатвате карти с качество като на снимка с богати и наситени цветове. Тъй като отпечатването се извършва при поискване, имате възможност да персонализирате всяка карта спрямо отделен гост и събитие. Освен добавената стойност от персонализацията, гарантирано ще намалите загубите от твърде големия брой отпечатани и неизползвани карти.

Вече е излишно да се презапасявате с частично отпечатани карти. Персонализирайте гърба на картата с посочените инструкции или съдържанието „фино отпечатване“ и отпечатайте необходимите за Вас карти с помощта на монохромна черна лента от Zebra.

Като модифициран 300dpi фото принтер, ZC10L осигурява изключително качество на изображението, особено на графики и снимки, предназначени за фон. С помощта на софтуера за проектиране CardStudio от Zebra Technologies, ще имате възможност сами да създадете желания дизайн.

Технически характеристики +
 
Характеристики на печат
Метод на печат

едностранно отпечатване; 

цветно или монохромно отпечатване

Резолюция 300 dpi
Скорост на печат

Цветен печат: YMCKO 200 cph

Монохромен печат: 350-425 cph

Карти
Дебелина 17 mil
Размери 140 мм х 88мм
Капацитет на зареждане 400 карти
Капацитет на контейнера придържащ отпечатаните карти 100 карти
Тип PVC
Термотрансферна лента

YMCKO 4 панела: 400 отпечатъка на ролка
Black Monochrome: 2000 отпечатъка на ролка

Общи характеристики
Интерфейс USB 2.0; вграден 10/100 Ethernet (опция)
Памет 64 MB 
Софтуер Microsoft Windows Printer Drivers for: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows Server 2008 и Windows Server 2012
Работни характеристики
Работна температура от 10° до 35° C
Температура на съхранение от -20° до 55° C
Влажност при работа от 20% до 80% относителна, некондензирана влага
Влажност при съхранение от 10% до 95% относителна, некондензирана влага
Физически характеристики
Размери

278мм W x 485мм L x 290мм H

Тегло 19 кг

Изтегли Zebra ZC10L_Specification Sheet.pdf