10 причини, поради които ZC350 е най-добрият картов принтер в своя клас

22/04/2021

Картови принтери Zebra ZCНезависимо какви PVC карти трябва да отпечатате – карти за достъп за персонала, транспортни карти или кредитни карти, картовият принтер ZC350 ще ви помогне да направите това по-качествено, по-бързо и по-лесно. С професионалните възможности на ZC350 ще отпечатате мечтания дизайн и ще кодирате почти всеки стандарт карта.

Без значение дали ще отпечатва едностранно, или двустранно, семпъл монохромен дизайн или сложно цветно изображение, картовият принтер ZC350 ще се справи бързо и с лекота. А модерният му дизайн и компактните му размери го правят да пасне на практика на всяко място. Картовите принтери от серията ZC350 ви дават всичко.

ТОП 10 причини, поради които ZC350 е най-добрият картов принтер в своя клас:

1. Висококачествен LED/LCD екран

ZC350 предлага високо интуитивни и доказано работещи икони, анимации и текстови съобщения на вашия местен език за лесно разбиране на нуждите на принтера и подсказки, как да изпълните на практика всяка задача

2. Остроумно замислен процеп за подаване на карти

Само ZC350 притежава професионален процеп за карти, който се самонаглася спрямо дебелината на картата. Край на допълнителните настройки за дебелина на картата!

3. Нов революционен дизайн на контейнерите за карти

Печат на PVC карти с принтер ZC350 Напълно новият дизайн на контейнерите за PVC карти на ZC350 прави зареждането и изкарването на карти от принтера по-лесно от всякога. Подвижно хванатите крила на контейнера за зареждане позволяват изваждането на картите да стане с едно движение без да отваряте нещо – просто хванете една карта или тесте от карти. А капацитетът на контейнера за зареждане и контейнера за отпечатани карти е изравнен, така че да не се налага презареждане.

4. Най-лесната смяна на лента

Никога е нямало по-лесен и по-опростен начин за смяна на лента.

  • Отключването и отварянето на капака за зареждане на лентата става с едно движение
  • Уникалната хватка елиминира всякакви колебания относно начина на зареждане или изваждане на лентата от принтера
  • Леглото за лентата следва 1 към 1 формата на касетата, гарантирайки коректно поставяне
  • Вграден чип следи за необходимостта от смяна на лентата

5. Дизайн, който пасва навсякъде

Принтерът за PVC карти ZC350 притежава стилен и тънък дизайн, което го прави да пасне точно на почти всички работни места.

6. Що се отнася до дизайна на карти, небето е границата

Принтерът ZC350 е въоръжен с професионални възможности за печат на PVC карти, в това число специализирани ленти с ефектни цветни панели:

  • Перлен панел – за подсилване на цветовете или вмъкване на графики, трудни за фалшифициране
  • Панел металик – за добавяне на 3D ефекти на лога и текстове
  • Допълнителен прозрачен панел – чрез него можете да добавяте водни знаци, които да бъдат видими под определен ъгъл или на UV светлина, а най-отгоре на картата да положите защитно покритие, което ще удължи живота на отпечатъка до пет години

7. Кодирайте неограничено

Без значение от какъв стандарт кодиране се нуждаете, ZC350 ги поддържа out-of-the-box – от кодиране на PVC карти с магнитна лента или проксимити карти, до контактни и безконтактни карти. А благодарение на ZIP Pocket и новите SDK-а е лесно да интегрирате всеки външен енкодер.

8. Отговаря на нуждите от скорост на печат

Ако искате да отпечатате една карта, стотици или хиляди PVC карти при възможно най-високите скорости на печат за този клас, принтерът ZC350 ще се справи с тази задача.

9. Професионални опции за сигурност

Принтерът за PVC карти ZC350 на Zebra притежава повече опции за сигурност от всеки друг принтер от този клас – в това число заключване на капака на принтера, Kensington заключване срещу кражба, AES криптиране, автентификация на принтера и компютъра.

10. Новопроектиран интуитивен драйвер с GUI потребителски интерфейс (графичен потребителски интерфейс) 

Преглед на дизайна на картата преди печат позволява на потребителите направят последни корекции по него, ако е необходимо като така се спестява време и средства за повторен печат на тест карти.