Zebra продукти

Консумативи и софтуер

Всички оригинални консумативи на Zebra Technologies покриват високи стандарти за качество и се препоръчват с цел постигане на оптимално качество на печат и правилно функциониране на картовия принтер. Принтерите на Zebra изискват използването на печатащи ленти Zebra True Colours и ламинати и ретрансферен филм Zebra True Secure.

 

Предлаганият софтуер улеснява максимално процеса по създаване и отпечатване на PVC карти. Със Zebra Card Studio можете да отпечатате професионални PVC карти на място, без значение от размера на вашия бизнес.

 • PVC карти

  PVC карти от Zebra Technologies, отговарящи на изискванията по ISO. PVC картите Zebra се отличават с намалено износване и издръжливост на отпечатъка.
 • Ленти и ламинати за картови принтери Zebra

  За да се получи максимално качествен отпечатък на картовия принтер е наложително използването на висококачествени печатащи ленти. Използването на TrueColours® лентите на Zebra осигурява кристален отпечатък и четимост на отпечатаните баркодове
 • Почистващи комплекти за картови принтери Zebra

  Регулярното използване на почистващи консумативи, осигурява максимален живот на критични за работата на принтера компоненти - печатащата глава, транспортните ролки и кодиращите устройства за различните типове карти.
 • Zebra CardStudio софтуер за дизайн и печат на PVC карти

  Пълнофункционален професионален софтуер за дизайн и отпечатване на PVC карти. С CardStudio дизайнът, кодирането, свързването с бази данни и отпечатването на карти става бърз и лесен процес.