Zebra продукти

Спрени от продажба

Тези картови принтери вече не се произвеждат, но за всеки от тях има заместващ продукт с подобрена функционалност. Свъжете се с нас за повече информация.

 • ZXP Серия 8 Ретрансферен принтер за печат на PVC карти

  Вдъхновен от патентованата технология на Zebra за фото-принтиране, ZXP Серия 8 предлага ярки цветове и силен контраст. Подходящ е за печат и върху смарт карти, както и в случаи, изискващи по-дълъг живот и по-голяма устойчивост на PVC картите.
 • ZXP Серия 3 принтери за печат на PVC карти

  Картов принтер от средна категория. ZXP3 е добро решение за едностранен или двустранен печат на PVC карти в приложения с малко до средно натоварване.
 • Zebra ZXP Серия 1 принтери за печат на PVC карти

  ZXP1 е най-добрият картов принтер на пазара от ниския ценови сегмент. Той е предназначен за употреба в приложения с не голямо натоварване за едностранен печат на цветни или монохромни PVC карти.
 • Картови принтери на NBS Technologies

  При интерес от страна на клиентите, Баркод Системи България има възможност да достави картови продукти на фирма NBS Technologies.
 • Zebra P640i Картов принтер

  Високопроизводителен принтер за двустранен печат на PVC карти с високо ниво на защита. Моделът, който много страни избраха за печат на документи за самоличност. Подходящ за приложения, изискващи висока степан на защита и дълъг живот на картите.
 • Zebra P630i Картов принтер

  Zebra P630i е принтер, който има възможност за двустранно отпечатване и едностранно ламиниране на PVC карти. Той предлага надеждност, лесна употреба и високо качество на печат при ниска себестойност на отпечатаните карти.
 • Zebra P110i Картов принтер

  Едностранно печатащ принтер за PVC карти от „въвеждащата” серия на Zebra Technologies. Уникална технология за бързо зареждане на консумативи, улесняваща работата на оператора.
 • Zebra P120i Картов принтер

  Най-евтиният на пазара в момента принтер за двустранен пълноцветен или едноцветен печат. В резултат на най-съвременните технологии за изработка, принтерът е с модерен дизайн, малък обем и ниско тегло.
 • Zebra P330i Картов принтер

  Принтер за едностранен едноцветен или пълноцветен печат, за малки и средни серии на печат. Максимална скорост от 144 пълноцветни карти/час. USB с опция Ethernet интерфейси за управление на печата.
 • Zebra P330m Картов принтер

  Принтер за едностранен, монохромен печат. Пълна гама от необходимите консумативи и опции за постигане на бърза персонализация на предварително отпечатани карти или за изработка на монохромни карти на максимално ниска цена.
 • Zebra P430i Картов принтер

  Най-производителният принтер за двустранен печат на пазара. Ако търсите висока надеждност и бърза възвръщаемост на инвестицията, Р430i е принтерът, който ще ви ги осигури. Подходящ за печат на всякакъв вид карти без или с ниско ниво на защита.