CC600 и CC6000 киоск терминали

20/06/2019

CC600 и CC6000 иновативни киоск терминали, съчетават в себе си познатия потребителски таблет с корпоративен клас платформа и функции. Базирани на най-новата платформа Android TM, тези две устройства предлагат на търговците на дребно удобство, бързина и дълъг жизнен цикъл. Елегантните 5-инчов CC600 и 10-инчов CC6000  са лесни за инсталиране, предоставяйки на клиентите бърз достъп до информация и помощ от всяка точка в магазина. Само за секунди клиентите могат да намерят продукт или цена, да се регистрират, за да вземат поръчка, да повикат сътрудник, да проведат видео разговор с експерт или да получават персонални оферти.

Мощният процесор и дисплеят с висока резолюция осигуряват бързина и надеждност при използване на приложенията. Клиентите получават ясна графика и анимация, както и бърз достъп до информация. Киоск терминалите CC600 и CC6000 са подкрепени от Android Oreo поддръжка за следващите две версии на Android (P и Q)1. Работата с CC600 и CC6000 е изключително лесна, защото наподобява използването на потребителско устройство.

Тънкият дизайн и стандартният монтаж на VESA улеснява монтирането, в която и да е точна на магазина - на рафтове, стълбове или стени. Стандартната поддръжка на Power-over-Ethernet елиминира необходимостта от електрически контакт за всяко отделно устройство. CC6000 дава възможност на търговците на дребно да изберат хоризонтален или вертикален монтаж.

CC600 и CC6000 киоск терминали се отличават с вграден микрофон и високоговорител, както и push-to-talk поддръжка, благодарение на които купувачите лесно могат да достигнат до помощник на живо или виртуален помощник. Усъвършенстваната гласова технология осигурява ясна гласова комуникация, елиминирайки шума в търговската среда. Потребителите имат възможност да насочват повикванията към служителите в магазина или към експерти от друго място.

Сега CC6000 предлага NFC поддръжка, благодарение на която потребителите могат да свържат смартфоните си с CC6000 само с едно докосване. От друга страна, служителите в магазина могат да сканират своите баджове на CC6000 киоск терминала, при начало или край на тяхната смяна или когато се отзовават на повикване от клиент.