Zebra продукти

CC6000 иновативен киоск терминал

CC6000 иновативен киоск, съчетава в себе си познатия потребителски таблет с корпоративен клас платформа и функции. Елегантният 10-инчов киоск предоставя на клиентите най-доброто от онлайн и пазаруването в магазин, с възможност за самообслужване, от която клиентите се нуждаят. Само за секунди клиентите могат да намерят продукт или цена, да се регистрират, за да вземат поръчка, да повикат сътрудник, да проведат видео разговор с експерт или да се регистрират за персонални оферти. CC6000 предлага най-новите технологични постижения на платформата Android TM, с които ще пренесете взаимоотношенията си с Вашите клиенти на едно ново ниво.

Мощният процесор и дисплеят с висока резолюция осигуряват бързина и надеждност при използване на приложенията. Клиентите получават ясна графика и анимация, както и незабавна информация. Киоскът CC6000 е подкрепен от Android Oreo поддръжка за следващите две версии на Android (P и Q)1. Работата с CC6000 е изключително лесна, защото наподобява използването на потребителско устройство.

Със съвременната технология на Zebra за сканиране и PRZM Intelligent Imaging, CC6000 мигновено улавя 1D или 2D баркодове от етикети залепени върху артикули до купони и карти за лоялност отпечатани или в мобилна версия.

CC6000 се отличава с вграден микрофон и високоговорител, както и push-to-talk поддръжка, благодарение на които купувачите лесно могат да достигнат до помощник на живо или виртуален помощник. Усъвършенстваната гласова технология осигурява ясна гласова комуникация, елиминирайки шума в търговската среда. Потребителите имат възможност да насочват повикванията към служителите в магазина или към експерти от друго място.

Благодарение на NFC поддръжката потребителите могат да свържат смартфоните си с CC6000 само с едно докосване. Лоялните клиенти имат възможност веднага да получават персонализирани оферти и купони директно на телефоните си. От друга страна служителите в магазина могат да сканират своите баджове на CC6000, при начало или край на тяхната смяна или когато асистират на клиент.

Тънкият дизайн и стандартният монтаж на VESA улесняват монтирането, в която и да е точна на магазина. Относно позиционирането, има възможност да се избере хоризонтален или вертикален монтаж, а поддръжката на Power-over-Ethernet елиминира необходимостта от електрически контакт за всяко отделно устройство.

 

Технически характеристики +

Работни характеристики 

Операционна система

Android Oreo, Google GMS

Комуникация

WLAN: Dual band 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/r/k/w/i
WPAN: Bluetooth 5.0, integrated antenna
Ethernet: Gigabit Ethernet on RJ45 interface, with
activity LEDs

Памет

4 GB RAM/32 GB вътрешна памет

Физически характеристики

Размери

Хоризонтален: 27.8 cm H x 20.1 cm L x 3.6 cm W

Вертикален: 18.3 cm H x 29.6 cm L x 3.6 cm W

Тегло

980 г

Дисплей

10.1” PCAP multi-touch

Използваема част на дисплея

217 mm W x 136 mm H

Резолюция

1280 х 800 при 60Hz

Портове

USB host: 2 Full Size USB 2.0 Type A порта за аксесоари
USB OTG: 1 USB-C OTG
Ethernet Gigabit compatible: RJ45
External Audio In: 3.5 mm connector

Аудио

Два микрофона и два предни вграден говорителя (общо 2W)

Клавиатура

Виртуална

Скенер

1D/2D Zebra SE4710 decoded scanner

Яркост на дисплея

300 nits

Предна камера

5MP

Видео

1080p

Обкръжаваща среда

Работна температура

0° to 40° C

Температура на съхранение

-40° to 70° C

Влажност

от 5% до 95% некондензирана влага

 

 

Изтегли Zebra CC6000_Specification Sheet.pdf