Ръчен мобилен компютър CK65 Honeywell

Мобилният компютър CK65 повишава производителността във веригата за доставки, чрез ускоряване изпълнението на задачите и защита от грешки в дистрибуционните центрове и производството. CK65 увеличава максимално продуктивността, като същевременно осигурява лесна миграция от Windows към Android операционна система.

Базиран на платформата Mobility Edge на Honeywell, CK65 е получил престижното обозначение STIG (Security Technical Implementation Guide) от Агенцията за информационни системи за отбрана (DISA) за своите възможности за сигурност. Това признание от DISA и Министерството на отбраната на САЩ признава усъвършенстваните приложения и инструменти за сигурност, които CK65 обхваща, като гарантира, че данните на потребителите са запазени и защитени през целия живот на устройството.

Здравият корпус на устройството издържа на многократни падания от 3 м. върху бетон и притежава степени на защита IP65 и IP68 срещу прах и намокряне.

CK65 се откроява с подобрена технология за сканиране на 1D, 2D, както и DPM кодове.

Мобилният компютър CK65 комбинира клавиатура и сензорен екран, като същевременно притежава изключително удобен и ергономичен дизайн и издръжливост. CK65 е достатъчно лек, за да се използва през целия ден, но и достатъчно издръжлив, за да се справи с износването при ежедневна употреба. А с интелигентна батерия от 7000 mAh, CK65 е в състояние да продължи до 28 часа непрекъсната работа, така че служителите, които се окажат с изтощена батерия в средата на смяната си, ще останат в миналото.

Технически характеристики +

Физически характеристики

Дисплей

10,16 см

4 инча

Захранване

Li-Ion, 3.85 V, 4020 mAh; интелигентна батерия с вградени диагностични инструменти

Съвместим с Quick Charge 3.0; По -малко от 3 часа за пълно зареждане

Работни характеристики

Процесор

2,2 GHz Qualcomm 64-битов Snapdragon осемядрен процесор

Операционна система

Android 8.0 Oreo

Памет

32 GB флаш/2 GB RAM

32 GB флаш/4 GB RAM

Камера

Поддържа само задна камера

Обкръжаваща среда

Работна температура

-20 ° C до +50 °

Температура на съхранение

-30 ° C до +70 ° C (-22 ° F до +158 ° F)

Влажност

От 5 до 95% некондензирана влага

Защита срещу падане

Запазва нормална работоспособност след многократни, последователни падания от 3 м. върху бетонна повърхност при температура от -20° C до +50° C