Cobalt Nexus 20 линеен апликатор за етикети

Линейният апликатор за етикети Cobalt Nexus 20 е преназначен за автоматично поставяне на етикети върху една от страните на фолирани пакети и кашони в производствени приложения. Етикетите се поставят без да има контакт между машината и продукта, като по този начин се предотвратяват наранявания и дефекти при залепянето. Работи с висока скорост и може да постави етикети на над 80 продукта на минута.  

Апликаторът използва Cobalt Sentinel Onboard - иновация на Cobalt Systems, чрез която се верифицира качеството на 100% от баркодовете при печата и се поставят само етикетите, които отговарят на стандарта. Понижаването на качеството на печат се засича веднага и могат да се вземат мерки своевременно. Прави се и валидация на баркодовете върху вече поставените етикети, като се проверява наличността и точността им.

Моделът Cobalt Nexus 20 е съвместим с баркод стандартите GS1.Апликаторът за етикети разполага с вграден Print manager, съответно всички бази данни и файлове с дизайн на етикети са налични в паметта и няма нужда от връзка с външни устройства (PCs или HMs). Цветният сензорен панел улеснява максимално подаването на команди.

Устройството се предлага с 3-годишна гаранция. 

По-подробна информация за продукта можете да намерите на страницата на Cobalt Systems.