Zebra продукти

Термотрансферни ленти и баркод етикети

Самозалепващите баркод етикети и тагове са най-често използваното решение за идентифициране на продукти и стоки, суровини и материали, транспортни опаковки и палети, както и на дълготрайни активи. Етикетите носят съществена уникална информация за продукта, към който са прикачени.

 

Advance Supplies specialist of Zebra TechnologiesБаркод Системи България притежава сертификат Zebra Supplies Specialist Elite – отличие, което се получава само от ключови партньори на компанията с най-голям опит в предлагането на консумативи за етикетни принтери. Благодарение на този статус, имаме възможност да предлагаме изключително голямо разнообразие от видове, материали и размери самозалепващи и други етикети и термотрансферни ленти на възможно най-конкурентни цени. 

 

Предлаганите от нас термотрансферни ленти и етикети покриват изискванията на всякакви приложения и всякакви бюджети. Можете да избирате от над 100 вида хартиени и синтетични материала.

 

 • Термотрансферни етикети

  Идеалното решение за нескъп баркод етикет, който предлага отлично качество на печата и може да се използва за редица общи приложения. За разлика от термодиректните етикети, термотрансферните са устойчиви на надрасквания и слънчева светлина.
 • Термодиректни етикети

  Термодиректните баркод етикети са произведени от специална термочувствителна хартия, която осигурява кристално чист отпечатък, който обаче е със сравнително кратък живот. По тази причина те са подходящи за приложения само на закрито.
 • Синтетични етикети

  Синтетичните етикети се отличават с дълъг живот на отпечатъка, подходящи са за етикетиране на продукция с омаслена или влажна повърхност, автомобилни части, електронни компоненти, активи, разположени на открито
 • Термотрансферни ленти

  Пълно разнообразие от видове, размери и цветове термотрансферни ленти с марката Zebra. Това са единствените ленти, тествани от Zebra Technologies за съвместимост с термотрансферните принтери. Гарантират ниско износване и дълъг живот на печатащата глава.
 • Специални етикети

  Баркод Системи България предлага редица етикети за специални приложения, като: защитни етикети, ленти за китки, RFID етикети, несамозалепващи етикети (тагове) и др.