Datalogic DL-Axist мобилен компютър с Android

DL-Axist може да се използва за всякакви приложения на закрито и открито, тъй като поддържа гласова и информационна свързаност, а приложенията, изискващи локация са обезпечени с A-GPS.

Това, което отличава индустриалните мобилни компютри от потребителските устройства е функцията сканиране. DL-Axist има вграден индустриален четец за линейни и двумерни баркодове тип имиджър. Той гарантира бързо и лесно сканиране дори на баркодове с висока плътност. Патентованата технология на Datalogic “Green Spot” осигурява обратната връзка с оператора. За приложенията, изискващи снимков материал се използва 5MP камера с автофокус и вградена LED светкавица.

Datalogic DL-Axist покрива високи стандарти за защитеност и устойчивост. Екранът и сканиращият прозорец имат Corning Gorilla Glass 3 покритие, а опционално се предлага гумен предпазител за допълнителна защита. Устройството има IP67 степен на защита от прах и влага и няма да наруши работоспособността си след изпускания от 1.8 м върху бетонова повърхност.   

Мобилният компютър се базира на платформата Android, която обаче е модифицирана с набор инструменти, гарантиращи високо ниво на сигурност, бързо въвеждане в употреба и лесно управление.

Други отличителни белези на Datalogic DL-Axist са:

  • 802.11 a/b/g/n радио със Cisco CCX v4 сертификация и MIMO технология за по-добро покритие
  • Bluetooth v4
  • NFC
  • Разнообразни планове за сервизно обслужване

Мобилният компютър е подходящ за редица приложения в следните области: търговия, транспорт и логистика, производство, здравеопазване, услуги и др.