Datalogic RIDA DBT6400 безжичен джобен баркод скенер

Datalogic RIDA DBT6400 е безжичен джобен баркод скенер, който се свързва с мобилни устройства посредством Bluetooth технология. Новото устройство се отличава с малък размер и ергономичен и елегантен дизайн. Баркод скенерът лесно се свързва с всякакви устройства с Android, Apple iOS и Windows Mobile, както и със стандартни лаптопи с Bluetooth.

Datalogic RIDA DBT6400 чете без проблем линейни и двумерни баркодове, дори ако са с нисък контраст, повредени или зле отпечатани. Скенерът разчита и дигитални баркодове – такива на екран на мобилно устройство. Ако работи в т.нар. Batch Mode (групов режим), скенерът може да запази в паметта си 2000 линейни баркода.

Новият баркод четец се предлага в два модела. Стандартната версия е подходяща за различни приложения в търговски обекти. Вторият модел е специално създаден за нуждите на здравеопазването и притежава антимикробен и годен за дезинфекция корпус.

Новият баркод скенер се предлага заедно със сервизни договори на Datalogic EASEOFCARE, които гарантират максимална продуктивност и възвръщаемост на инвестицията.