Zebra продукти

Настолни етикетни баркод принтери

Настолните етикетни баркод принтери на Zebra Technologies са компактни термотрансферни и термодиректни баркод принтери, идеални за ограничено работно пространство, икономични и лесни за употреба. Предназначени са за отпечатване на единични етикети с малки размери за етикетиране на пакети, стоки и стелажи в търговски обекти. Специалният дизайн на етикетните принтери улеснява тяхната експлоатация: те са лесни за употреба дори за абсолютно начинаещ персонал и се предлагат на конкуренти цени.

 • Настолни принтери от серията ZD600

  Серията ZD600 от Zebra са с до 300% по-мощни и по-производителни в сравнение с предшествениците си от серията GX. Това дава възможност за извършване на повече операции едновременно и то за по-малко време.
 • Принтер за печат на ленти за китки ZD510-HC

  Принтерът Zebra ZD510-HC работи без проблем с цялата серия бели и цветни Z-Band ленти за китки и предлага висококачествен термодиректен печат.
 • Настолни принтери от серията ZD400

  Настолните принтери от серията ZD400 на Zebra се отличават с усъвършенствани функции, подпомагащи за по-ефективен и безопасен работен процес. Устройствата се предлагат в модели с термотрансферен или термодиректен печат.
 • Настолни баркод принтери Zebra ZD200

  Настолните принтери от серията ZD200 се предлагат с термотрансферен или термодиректен метод на печат. Намират широко приложение в различни области, защото бързо и лесно отпечатват етикети, разписки, пропуски и др.