Zebra продукти

DS9900 хибриден баркод скенер

Точката на продажба е последната възможност за добро впечатление от цялостното преживяване на клиентите в един магазин. DS9900 е баркод скенер, с който Вашите служители ще осигурят бързо и професионално обслужване. Уникалният хибриден дизайн предлага максимална гъвкавост и два режима на работа – „Ръчен“ и режим „Свободни ръце“. Този модел съчетава в себе си баркод скенер и RFID четец, за да разшири ползите от използването му.

Моделът се предлага във вариант DS9900-HC, създаден за работа в аптеки и медицински лаборатории. Баркод скенерът се отличава с несравнима лекота при сканиране на малки и инверсни баркодове, отпечатани върху опаковките на лекарствените продукти или извити баркодове върху лекарствените шишета. Белите осветителни свето диоди улесняват сканирането на баркодове върху цветна повърхност. С най-бързото сканиране в своя клас, процесите по инвентаризация на лекарствените продукти ще се извършват с лекота. 

Серията баркод скенери DS9900 комбинира 800 MHz микропроцесор, мегапикселов сензор с висока резолюция и изключителната PRZM Intelligent Imaging технология на Zebra за несравнимо прочитане на 1D, 2D и Digimarc баркодове. Скенерите DS9900 могат незабавно да уловят плътни, лошо отпечатани, повредени, избледнели, ниско контрастни и блестящи баркодове, дори на слабо осветени дисплеи на мобилни устройства. С най-широкото зрително поле в своя клас и усъвършенствана система за осветление, DS9900 постига една от най-добрите стойности за прочитане на баркодове – до 610 сканирания в минута.

Благодарение на сензорите за допир и движение, превключването между двата режима на работа става единствено с повдигането на скенера. Двата режима „Ръчен“ и „Свободни ръце“ имат различни изисквания за сканиране, с което получавате 2 скенера в един. В режим „Свободни ръце“ диапазонът на сканиране е ограничен, за да се предотврати неволното засичане на близки предмети. В „Ръчен“ режим обхватът на сканиране е удължен до 62 см за лесно достигане на предмети на далечно разстояние.

Работата с баркод скенерите DS9900 на Zebra ще увеличи производителността на труда и ще намали направените грешки чрез следните характеристики:

  • С възможността за EAS поддръжка, бързо и лесно могат да се деактивират EAS тагове
  • Intelligent Data Capture заснема изображения с висока резолюция или цели страници документи, а софтуерът го изчиства за оптимална яснота
  • OCR поддръжката предава сканирания текст към избрано приложение за бързо събиране на данни
  • Със Multi-Code Data Formatting (MDF), DS9900 може да сканира множество баркодове с едно натискане и изпраща само баркода, от който се нуждаете
  • В допълнение RFID моделът DS9900 е в състояние да записва информация в RFID тагове, с което бързо се възлагат етикети на нови или върнати артикули

Скенерите от серията DS9900 могат да се използват директно извадени от кутията. Конфигуриран с най-често използваните приложения, автоматично откриване на хост интерфейс и поддръжка на почти 100 езика, този модел е готов за работа от самото му включване.

 

Технически характеристики +

Физически характеристики

Размери

DS9908: 20.3 cm H x 9.4 cm W x 13.2 cm D

Тегло

DS9908: 330 гр.

Захранващо напрежение

DS9908: от 4.5 до 5.5 VDC
DS9908-HC: 5VDC +/- 10%

Ток

356 mA (Stand by: <35 mA)

Работни характеристики

Контраст на баркода

минимум 16% разлика в нивата

Сензор на
изображение

1280x800 пиксела

Интерфейси

USB , RS232, Keyboard Wedge, TGCS (IBM) 46XX над RS485 

Обкръжаваща среда

Работна температура

0° to 50° C

Температура на съхранение

-40° to 70° C

Влажност

от 5% до 95% относителна, некондензирана влага

Защита срещу падане

Устройството запазва нормална работоспособност след многократни последователни падания от 1.5м за DS9908 и 1.2м за DS9908R върху бетонна повърхност

Осветеност

Не се влияе от пряка слънчева и изкуствена светлина

Изтегли Zebra DS9900_Specification Sheet.pdf