DS9900 за Вашата аптека

14/02/2019

баркод скенерНа 11 октомври 2019г. Zebra Technologies обявиха новия двумерен баркод скенер DS9900, предназначен за работа в аптеки и медицински лаборатории.

Отличават се с несравнима лекота при сканиране на малки и инверсни баркодове отпечатани върху опаковките на лекарствените продукти или извити баркодове върху лекарствените шишета. С най-бързото сканиране в своя клас, процесите по идентификация на лекарствените продукти и периодичната инвентаризация ще се извършват с лекота.

DS9900 е с единствения по рода си хибриден дизайн, който е ергономичен и осигурява оптимална производителност. Има два режима на работа – „Ръчен“ и режим „Свободни ръце“. Режимите се превключват с помощта на сензор за допир и сензор за отчитане на движенията. Моделите DS9900 автоматично пренастройват обхвата на сканиране, като го ограничават в режим „Свободни ръце“, за да възпрепятстват неволно сканиране на баркодове в периметъра и го разширява в „Ръчен“ режим, за по-удобното сканиране на баркодове, разположени на по-високите аптечни рафтове.баркод четец Зебра

Те съчетават 800MHz микропроцесор, сензор с висока резолюция и изключителната PRZM технология на Zebra за несравнимо прочитане на лошо или бледо отпечатани и повредени баркодове. DS9900 има най-широкото зрително поле в своя клас, което изисква по-малко прецизност при позициониране на обекти за сканиране. 

DS9900 съчетава в себе функциите сканиране на баркодове и UHF RFID четене и записване в една платформа. Това осигурява проследяването на серийни номера, лекарства с изтичащ срок на годност, приемане и изписване на лекарствени медикаменти и инвентаризация. С допълнително вградения RFID софтуер за конвертиране на данни е възможно прочитането на RFID тагове без промяна на съществуващото приложение.