Elo Touch Solutions

Elo Touch SolutionsElo Touch Solutions е водещ световен доставчик на продукти и решения, базирани на touch-технологиите. Портфолиото на компанията включва пълна гама OEM компоненти за сензорни екрани, монитори, реагиращи на докосване и многофункционални сензорни устройства. Elo внимателно проектира всеки отделен продукт съобразно изискванията на различните приложения, като например производство, POS терминали, индустриална автоматизация, интерактивни киоск терминали, транспорт, магазини, медицина и фармация, хотели, продажби на билети, офис автоматизация и др. 

 

Основателите на Elo са тези, които са изобретили екраните, реагиращи на докосване преди повече от 40 години. Оттогава досега, продуктите на Elo са синоним на качество, надеждност и иновация. Лесните за използване сензорни интерфейси намират приложение в множество сфери и различни пазари за увеличаване на производителността, създаване на по-висококачествени продукти и услуги, намаляване на времето за обучение и увеличаване на печалбите.

 

 • Elo Сензорни монитори

  Сензорните монитори на Elo са бърз и лесен начин да добавите touch функционалност към съществуваща система. Продуктовата гама на Elo включва голямо разнообразие от модели - от базови до такива от висок клас.
 • Elo Сензорни монитори за вграждане

  Сензорни монитори за вграждане (open-frame) на Elo Touch Solutions са предназначени за интеграция в киоск, шкаф или друг тип съоръжение. Те се отличават с дълъг жизнен цикъл.
 • Elo Многофункционални сензорни компютри

  Elo Touch Solutions предлага елегантна интеграция на сензорен монитор с компютър. Тези многофункционални компютри се предлагат в различни конфигурации, с избор на операционна система или без предварително инсталирана такава.
 • Elo Digital signage монитори

  Digital signage мониторите на Elo Touch Solutions предоставят големи възможности за изобразяване на рекламна информация. Dgital signage решенията на Elo добавят ново измерение към традиционните такива решения - възможността за управление с докосване.