Есенните мероприятия на Баркод Системи България

30/10/2018

СЕМИНАРИ:

СИСТЕМИ И РЕШЕНИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СКЛАДОВЕ СУРОВИНИ И ГОТОВА ПРОДУКЦИЯ (WMS)

Баркод Системи България Ви кани да посетите семинарите ни за бизнес информационни системи и решения за управление на складови дейности.

Дата: 31 октомври (сряда) 2018
Място: Пловдив
Парк Хотел Санкт Петербург 
Час: 9:00 | Край: 12:30
Регистрация: https://www.barcodes.bg/seminar-Plovdiv

Дата: 01 ноември (четвъртък) 2018
Място: София
Капитал Форт
Начало9:00 | Край: 12:30
Регистрация: https://www.barcodes.bg/seminar-Sofia

Това са основните предизвикателства, пред които е изправен всеки един склад - как да сме сигурни, че сме заприходили правилната стока, как най-оптимално да управляваме наличностите и мястото, как да събираме поръчки, така че да няма грешки, като се следят срокове на годност или FIFO, как да анализираме всичко, което правим. Ще Ви споделим нашия опит и добрите практики при организирането на критичните процеси във всеки един склад:

  • Получаване на стока от производство или от доставчици
  • Разполагане и съхраняване на стока в склада
  • Събиране на стока по поръчки и експедиране

Участието е безплатно. Предвид ограничения брой места, регистрацията е задължителна.


 

УЕБИНАР:

СИСТЕМИ ЗА МОБИЛНИ ПРОДАЖБИ И УПРАВЛЕНИЕ НА МЪРЧАНДАЙЗИНГОВИ ДЕЙНОСТИ

Проблемите при разносната търговия и търговията на бързооборотни стоки се коренят в големия обем документи, краткото време, за което да бъдат обслужени голям брой клиенти и допусканите грешки. Mobee Seller е решение за автоматизация на фирмените процеси, която се състои от мобилни устройства и специално разработен за тях софтуер и бек офис. Системата е подходяща за: EX-VAN продажби, доставка по обекти, събиране на поръчки и мърчандайзингови дейности.

За да научите повече, за това как най-ефективно да управлявате Вашите мобилни продажби, регистрирайте се за нашия уебинар.

Дата: 27 ноември 2018 (вторник)
За регистрация: натиснете тук


 

RETAIL IN DETAIL

"Технологиите навлизат все по-осезаемо в търговията на дребно и вече са на всяка крачка: търговците имат информация за всичко, което търсим, харесваме, купуваме. Специалните оферти ни преследват от всички комуникационни устройства, с които боравим." - това е част от тазгодишното представяне на събитието Retail in Detail. Еднодневната конференция ще срещне представителите на бизнеса, за да обменят опит както помежду си, така и да чуят от първа ръка от международните специалисти как ще се променя търговията в близко бъдеще.

В тазгодишното събитие ще вземем участие и ние, Баркод Системи България. Посетете събитието и ще имате възможност да обмените информация с нашите колеги, за широката гама продукти на Zebra Technologies и системите, разработени от Баркод Системи България, подходящи за сферата на Търговията на дребно.

Дата: 30.10.2018
Място: София Ивент Център
Регистрация: https://events.economedia.bg/event/43 


 

"Иновативната IoT технология превзема територии както в нашето ежедневие, така и в бизнес света и модерното производствп. Къде сме ние на фона на световните тенденции ще покажем на националната конференция за облачни услуги My Sccess Cloud Computing, IoT and Beyond:Business 4.0 - тенденции и иновации в свързания свят." 

Събитието е насочено към представители на индустриални и производствени предприятия в областта на тежката и леката промишленост, здравни заведения, държавни структури и организации, компании в областта на транспорта и логистиката, търговията и услугите. Там ще бъдем и ние, Баркод Системи България.

Дата: 30.10.2018
Място: Интерпред - СТЦ София
Регистрация: https://mysuccess.bg/cloud/index.html


 

ИНТЕРФУД & ДРИНК

Интерфуд & Дринк е събитие, което за поредна година събира на едно място лидерите в хранителния бранш в България. Всеки посетител ще има възможност да разгледа най-новите тенденции в шестте изложбени зали: Хлебопроизводство, Месопреработвателна индустрия, Светът на млякото, Вина и Спиртни напитки, Хранително-вкусовапромишленост и Хотелиерство и ресторантьорство.

Тази година посетителите на изложението ще имат възможност да посетят щанда на Баркод Системи България в изложбена зала Месомания. Ще направим демонстрация на продуктите Zebra, широко използвани в хранително-вкусовата промишленост.

Дата: 07-10.11.2018
Място: Интер Експо Център - София
Регистрация: https://registration.iec.bg/expo/34/form/bg