Есенните събития на Баркод Системи България

 


Семинар на Баркод Системи БългарияСЕМИНАР И ЕКСПО: 

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СУРОВИНИ И ПРОДУКТИ В ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПРОЦЕСИ И СКЛАДОВЕ

 

Дата: 18 октомври 2023 (сряда)
Час: 09:00
Място: Бизнес център Capital Fort, зала Ню Йорк Сити, 
София, бул. "Цариградско шосе" 90

 

По време на семинара ще научите новостите в областта на идентификацията на продукти, тяхното етикетиране и проследяване - баркод скенери, етикетни принтери и етикети, индустриални мобилни устройства и таблети, RFID решения, WLAN мрежи и др. Ще бъдат представени цялостни решения за управление на производствени складове, суровини и готова продукция (WMS), етикетиране на продукти и логистични единици, проследяване и контрол при производствени процеси.

 

 

   РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

 


 

Уебинар на Баркод Системи България

УЕБИНАР:

СОФТУЕРНИ РЕШЕНИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЦЕСИ В ДИСТРИБУЦИЯТА И МЪРЧАНДАЙЗИНГА

 

Дата: 16 ноември 2023 (четвъртък)
Час: 11:00
Място: Онлайн

 

На нашия уебинар, насочен към производители и дистрибутори на бързооборотни стоки, ще можете да се запознаете с ползите от внедряването на разработваните от нас през последните над 20 години решения за мобилни продажби и събиране на поръчки, проверки и събиране на информация от търговски обекти, управление на мобилна търговска дейност, консолидиране на информация за продажби до крайни обекти през дистрибутори.


 

   ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ

 

 

 


 

Прогресив конференцияПРОГРЕСИВ КОНФЕРЕНЦИЯ:

БЪРЗА ИНФЛАЦИЯ И ЯРОСТНИ ЦЕНИ:

НАДПРЕВАРА ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКАТА КОШНИЦА

 

Дата: 19-20 октомври 2023 (четвъртък и петък)
Час: 09:00
Място: хотел Империал, Пловдив

 

Как се промени потребителското търсене в условия на инфлация? Кои са губещите и кои печелившите от бързооборотния сектор в условия на инфлация? Това са само част от темите, които ще бъдат разгледани на тазгодишната конференция.

 

По време на събитието ще можете да обсъдите с наши специалисти конкретни бизнес казуси и решения в областта на продажбите и логистиката на бързооборотни стоки.

 

 

   РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ