EuroCIS 2024: Европейско ритейл изложение

05/03/2024

Лого на европейското ритейл изложение EuroCISВисокоспециализирани производители и доставчици на решения, богато продуктово портфолио и последни иновации - EuroCIS съчетава всичко това и много повече като едно от най-мащабните европейски изложения в търговията на дребно.

Със своята богата програма от презентации, церемонии по награждаване, обиколки с експерти и специални зони като Start-up Hub, EuroCIS обхваща всички области на технологичните решения в сектора на ритейла.

За да се запознае с нововъведенията в света на ритейла, Баркод Системи България не пропусна да посети най-голямото европейско изложение. Тазгодишното издание на събитието се проведе в периода 27-29.02.2024 г. в Дюселдорф, Германия.

Лого на Zebra TechnologiesВ него взе участие и световният лидер в областта на баркод оборудването и технологиите Zebra TechnologiesТе представиха своята богата гама от продукти, подходящи в търговията на дребно - баркод скенери, киоск терминали, мобилни компютри,
RFID технологии
и др.

Освен с изложбен щанд, представителят на Zebra Technologies в лицето на Марк Томпсън (Director of Retail & Hospitality Solutions EMEA) изнесе и презентация на тема: „AI в търговията на дребно: Развитие на дигиталната трансформация с помощта на AI и Enterprise Asset Intelligence“.

В презентацията бе разгледано как изкуственият интелект подобрява различни аспекти в търговията на дребно - от управлението на веригата за доставки до намаляването на кражбите и човешките грешки и подобряване на качественето обслужване. Представено беше също как RFID технологията осигурява дигитална идентификация на наличностите в реално време. Като за финал аудиторията се запозна с това как служителите в търговските обекти могат да използват мобилните технологии и инструменти на Zebra, които подобряват тяхната производителност и удовлетвореност, а също и потребителското изживяване. 

Zebra Technologies на ритейл изложението EuroCIS