Zebra продукти

Настолни баркод скенери

След като през 2014-та придоби подразделението на Motorola Solutions, занимаващо се с баркод системи и мобилни решения за бизнеса, Zebra Technologies продължава с иновациите и в класа Настолни баркод скенери.

 

За разлика от ръчните баркод четци/скенери, настолните работят във фиксирано положение ( “hands-free” режим), като баркодът върху стоката се поднася към скенера. Тези четци имат многоравнинна сканираща матрица, при която няма значение как е ориентиран баркодът (и съответно стоката) към скенера. 

 

Най-важните предимства на настолните баркод четци са:

 • Ръцете на оператора/касиера не са ангажирани с баркод скенера и остават свободни за по-бързо обслужване на клиентите;
 • Не е необходимо баркодът да се ориентира по определен начин към скенера, което ускорява прочитането на баркода;

Някои модели настолни баркод четци се монтират стационарно в плота. Други могат да се използват и в ръчен режим, при необходимост от сканиране на тежки и обемисти стоки.

 • Настолни баркод скенери от серията SP72

  Серията баркод скенери - SP72 на Zebra Technologies ускоряват многократно процесите на сканиране. Отличават се с висока скорост на плъзгане, компактен размер и голяма зона за сканиране. Те са първите баркод скенери с цветна камера за видеонаблюдение.
 • Настолни баркод скенери Zebra DS9300

  Серията настолни баркод скенери – DS9300 на Zebra Technologies с лекота сканират и разчитат 1D и 2D баркодове, дори такива с лошо качество. Баркод четците от тази серия са изключително подходящи за търговски обекти с ограничено пространство на касата.
 • Двумерен вертикален баркод четец DS7708

  DS7708 е баркод четец, чиито характеристики му отреждат лидерската позиция в класа на четците за POS места. Той се отличава с изключителни показатели за бързина и качество на сканиране, максимално лесна употреба и най-ниска цена на притежание.