Honeywell PM45 индустриални етикетни принтери

Серията индустриални принтери от висок клас PM45 на Honeywell е предназначена за  висококачествен печат на етикети в натоварена индустриална среда. Принтерът дава възможност за работа 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, предлагайки комуникация и видимост на критични данни в реално време.

Индустриалният принтер PM45 предлага висока прецизност и големи обеми на печата, наред с функция за проследяване. Благодарение на тези функционалности се повишава ефективността на производството и доставките и проследимостта в хранително-вкусовата промишленост, фармацията, складовете и дистрибуционни центрове.

Скоростта на печат от 14ips, която предлага PM45, осигурява високо качество на печат на баркодове, текстове и изображения, както върху малки електронни компоненти, така и върху по-големи етикети за различни приложения. Като индустриален принтер с висока степен на свързаност, PM45 е снабден с първокласна WWAN връзка, която преодолява евентуална зависимост от проблеми в локалната мрежа.

PM45 може да бъде безпроблемно интегриран в съществуващата система от устройства, благодарение на поддръжката на множество езици за печат. Вграденият софтуерен инструмент Smart Parse на Honeywell позволява бързо да бъде променена позицията, размера или шрифт при печат на етикетите, без да е необходимо каквато и да е корекция в системата и без необходимост от умения в програмирането. Благодарение на Honeywell Operational Intelligence, PM45 дава възможност за дистанционно управление, диагностика на проблеми и проследяване на производителността.

PM45 може да работи с широк спектър от консумативи и поддържа множество езици за печат, което го прави добър избор при замяна на наличните устройства от същия или друг доставчик. Печатащият механизъм на PM45 е изцяло метален, а подмяната на консумативите се осъществява бързо и безпроблемно.