Honeywell ScanPal EDA70 Android бизнес таблет

Устройството използва операционна система Android 7(Nougat) с GMS, което гарантира безпроблемна работа на множество приложения едновременно, повишена сигурност и поддръжка на бъдещи ъпгрейди. Дизайнът е лек и удобен, а големият 7-инчов Corning Gorillaкапацитивен сензорен екран осигурява еднаква видимост както на закрито, така и на открито при пряка слънчева светлина и може да се ползва дори с мокри ръце.

Honeywell ScanPal EDA70 притежава бърз процесор, интегриран скенер за линейни и двумерни баркодове, както и 5 мегапикселова камера с автофокус. Батерията е с капацитет да издържи цяла смяна без нужда от зареждане, така че мобилните служители винаги имат достъп до критично важната информация, за да могат да правят поръчки, да проверяват наличности, да проверяват статус на поръчки или да сканират баркодове на артикулите за изпращане.

Като устройство за бизнеса, ScanPal EDA70 е достатъчно добре защитен от рисковете на ежедневната и целодневна употреба. Таблетът може да понесе множество изпускания от 1.2 метра върху бетонова повърхност, както и 200 последователни падания от 0,5 м. Коефициентът IP64 означава, че може да работи и в запрашена среда и при намокряне с вода.

Поддържаните опции за свързаност са 802.11a/b/g/n и 4G LTE. Наличен е и пълен набор от аксесоари, които гарантират, че EDA70 ще бъде зареден и готов за употреба както между четирите стени, така и навън на полето. Тези аксесоари включват: настолни станции за зареждане, зарядни за автомобил, калъфи и др.